A atilla asan Femtopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 23 23 Eylül 2020 #1 Arkadaşlar, şu an kablonet kullanıyorum. memnunum ama taşındığımız yerde altyapı yok, sizce hangi internet en iyis?
Arkadaşlar, şu an kablonet kullanıyorum. memnunum ama taşındığımız yerde altyapı yok, sizce hangi internet en iyis?
Göksel Gündüz Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 27 Eylül 2013 Mesajlar 4.307 Makaleler 6 Çözümler 12 Yer İzmir-Alsancak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fizikçi 23 Eylül 2020 #2 Yaşayacağın yerdekilere sorup öğren. Bölgelere göre değişiyormuş kullanılan internetin durumu.
WeissesFleisch Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 1.017 Çözümler 3 23 Eylül 2020 #3 En iyi ISS diye bir şey yok bence. Altyapın neyse çoğu firma sana aynı şeyi verir az çok. Türk Telekom kullanıyordum sonradan Türknet'e geçtim her şey aynı hız dışında. 16 mbitlik paketten 35 e geçtim.
En iyi ISS diye bir şey yok bence. Altyapın neyse çoğu firma sana aynı şeyi verir az çok. Türk Telekom kullanıyordum sonradan Türknet'e geçtim her şey aynı hız dışında. 16 mbitlik paketten 35 e geçtim.