U usena Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 484 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Google Developer 25 Haziran 2021 #1 En iyi JavaScript derslerini nereden bulabilirim? Aslında JavaScript biliyordum fakat uzun zamandır yazılım ile ilgilenemedim. Birazını unuttum diyebilirim. En iyi dersleri nereden bulabilirim? (Udemy dışında)
En iyi JavaScript derslerini nereden bulabilirim? Aslında JavaScript biliyordum fakat uzun zamandır yazılım ile ilgilenemedim. Birazını unuttum diyebilirim. En iyi dersleri nereden bulabilirim? (Udemy dışında)
444617 Decipat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 2.198 Makaleler 6 Çözümler 18 25 Haziran 2021 #2 İnternet'ten, Google'da bir çok kaynak bulabilirsiniz.
LinuxGamingGamer Picopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 184 Makaleler 1 Çözümler 1 25 Haziran 2021 #3 Stremio'da programming languages ismini bir eklenti var onu kurduğunuzda binlerce JavaScript eğitim videosu bulabilirsiniz, ama ıngilizce.
Stremio'da programming languages ismini bir eklenti var onu kurduğunuzda binlerce JavaScript eğitim videosu bulabilirsiniz, ama ıngilizce.