En iyi jungle şampiyonu kim?

Ben mainim olan Kayn'ı önerebilirim. Hem Late'de çok güçlü oluyor. Takımda tank ve kitle kontrolü mü eksik? Rhaast ol of-tank kas. Karşı takım çok mu kırılgan? Gölge ol ve tek at 😎

Bu arada 1350 RP'lik en iyi Jhin kostümü nedir arkadaşlar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben mainim olan Kayn'ı önerebilirim. Hem Late'de çok güçlü oluyor. Takımda tank ve kitle kontrolü mü eksik? Rhaast ol of-tank kas. Karşı takım çok mu kırılgan? Gölge ol ve tek at 😎

Bu arada 1350 RP'lik en iyi Jhin kostümü nedir arkadaşlar?
Ekko ve Darius. Darius biraz troll ama Ekko çok güçlü.

Ekko ve Darius. Darius biraz troll ama Ekko çok güçlü.

Yeni güncellemede artık bir çok karakter daha rahat orman dönücek. Darius buna dahil :)

Ek Açıklama 2020-02-18 225205.png

Son düzenleme:
Takımında bir hiper taşıyıcı varsa onu koruyabilecek şampiyonlar o maç için en iyi şampiyonlardır (Toplane ryze oynadığım bir maçta tamamen beni korumaya oynayan bir sejuanni ile 4v5 olmamıza rağmen maçı çok güzel domine etmiştik. Adamların karşılık verecek fırsatı bile olmamıştı. Yani ucu ucuna kazanmaktan bahsetmiyorum. Dümdüz ezip geçmiştik maçı) Takımında bir hiper taşıyıcı yoksa mapi hızlı dolaşabilen şampiyonlardır. İkinci bir bakış açısı ile takımında ön saf varsa işlevsel, ön saf yoksa tank. Şöyle örneklendirebilirim sanırım.

Takımında hiper taşıyıcı var, takımında tank var = Elise (Yüksek gang potansiyeliyle hiper taşıyıcını öne geçirebilirsin ve erken oyunda hasar eksiğini kapatabilirsin hiper taşıyıcının)
Takımında hiper taşıyıcı var, takımında tank yok = Sejuanni, (Yine yüksek gang potansiyeline sahip, kill çıkaramayabilir hasarı olmadığından ancak hiper taşıyıcını öne geçirir)
Takımında hiper taşıyıcı yok fakat takımında tank var = Twitch (Hiper taşıyıcılık rolünü üstlenebilirsin ve haritada rahat hareket edebileceğinden en azından 2 koridoru kazandırabilirsin)
Takımında hiper taşıyıcı yok, takımında tankta yok = Rammus - darkhin kayn (Yüksek haritada gezme becerisi sebebiyle tüm koridorlarını öne geçirebilirsin)

Bunlar sadece örnek. Parantez içinde belirttiğim şeylere uygun farklı şampiyonlarda kullanabilirsin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı