Hazır döneri kızartıyorsun ilk yağda tam kapatmadan altını baharatları atıp 5-10 saniye durduruyorsun. Sonra büyük ve geniş kırmızı biber var ya(ekmeğin arasına direk koymuyoruz beyler devamını okuyun) onu ocağın üstünde her tarafı ya da işte hiçbir yerinden patlama sesi çıkmayana kadar tutuyorsun her tarafını. Sonra ince ince doğrayıp tabağa koyuyorsun içindeki şu beyaz şeyler olmadan tohum mudur nedir işte. Tabağa koyduktan sonra içine 1 tane sarımsak ince ince doğrayıp limon, zeytinyağı ve tuz atıp karıştırıyorsun eşit bir şekilde her tarafını. Limon daha fazla atınca daha güzel oluyor bu arada aşırı sıkınca hani baya bir ve zeytinyağıda 1 kaşık ya da kafanıza göre ama en az 1 yemek kaşığı. Döner ile birlikte eğer varsa direk yapıp yiyorum aşırı güzel oluyor. Ekmeğin arasına da koyabilirsiniz ben hiç denemedim ama daha güzel olur. Yanına da bir bardağa doldurmayacak şekilde buz atıp 3/4 kadarına kola doldurup içersiniz. Tabii kahvaltıda böyle şeyler yenir mi derseniz ben millet gibi kahvaltı yapmayı sevmiyorum peynir falan o yüzden benim kahvaltım böyle.