En iyi kargo şirketi nedir?

Bana normal amazon ile de alsam prime ile de alsam amazon kendisi gönderiyor. Mağazanın anlaştığı firma farklı olabilir.
Hayır Amazon satıcılı ürünlerde de aynı, sanırım ilimde şubesi olmadıkları için, MNG'den de hiç memnun değilim.

Ana mesaja gelirsek Benim bölgede en iyi Trendyol express sayılır, kolay gelsin çok övülmüş ancak ilimde şubeleri yok maalesef.

En iyi kargo şirketi hangisi? Aras Kargo kullaniyordum ama çok geç geliyor, kargo arabasi dibimizden geçiyor, kargoyu birakmiyor, yani hiç müşteri memnuniyeti yok, başka kaliteli ve hizli kargo şirketleri hangileri.
İstanbul / Pendik ilçesi için Sıralama Yaparsam en iyiden en kötüye doğru

1. Kolay Gelsin
2. Hepsijet
3. Trendyol Express
4.Yurtiçi
5.MNG
6..Aras Kargo(Geç getirse bile uygulamadan falan görebilmek iyi)
7.PTT
8.Sürat Kargo

İnternetten siparişlerimi en hızlı getiren Yurtiçi Kargo. İkinci sırada aras üçüncüye MNG derim. PTT ölüm gibi bekletiyor, MNG'de 2 gün içinde getiriyor.

En iyi kargo şirketi hangisi? Aras Kargo kullaniyordum ama çok geç geliyor, kargo arabasi dibimizden geçiyor, kargoyu birakmiyor, yani hiç müşteri memnuniyeti yok, başka kaliteli ve hizli kargo şirketleri hangileri.

Amazon, yurt içi.

Bölgeden bölgeye farklılık gösterebiliyor nedense mesela atakum bölgesinde Aras Kargo iyi iken ardeşen bölgesinde MNG iyi oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…