Zorinos önerenler vardı ama ben kullanmadım. Kubuntu araçlarının büyük birçoğunluğunu diğer dağıtımlarda da kullanabilirsiniz. Ben yerinizde olsam kubuntu kurup istediğim gibi temalardım. Kde Plasma'yı istediğiniz şekle sokabilirsiniz.
Zorin OS sıkıntılı hocam türkçeye tam çevirilmemiş ışık ayarlayında çubuk çıldırıyor grub siyah ekranda kalıp direk zorinos a geçiyor flan flan şu an en sevdiğim zaten kubuntu bir de neon deyiyip kubuntu kuracağım gibi gözüküyor.
Görünüm olarak cidden güzel. @cengover_ekin hocam hani Windows tuşuna basılca açılan bir pencere varya hani onu Linux'ta sildim panelden geri eklemeye çalıştığımda gözükmüyor nasıl yapabilirim? @Kerem00
Görünüm olarak cidden güzel.
@cengover_ekin hocam hani Windows tuşuna basılca açılan bir pencere varya hani onu Linux'ta sildim panelden geri eklemeye çalıştığımda gözükmüyor nasıl yapabili
Araçlardan ekleyebilirsin. KDE Plasma masaüstü ortamının olayı her şeyin widgetlardan oluşmasıdır. İçinde 3 farklı başlat menüsü widgeti ile geliyor ve üstüne eklenebiliyor. Sağ klik menüsünden "Araç Ekle" de oradan bulabilirsin.
Araçlardan ekleyebilirsin. Kde plasma masaüstü ortamının olayı her şeyin widgetlardan oluşmasıdır. İçinde 3 farklı başlat menüsü widgeti ile geliyor ve üstüne eklenebiliyor. Sağ klik menüsünden "araç ekle" de oradan bulabilirsin.