En iyi kripto para borsası hangisi?

HulkGercekmi

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar herkese. Uzun zamandır dolar ve sterlin üzerinden yatırım yapıyorum. Şimdi de kripto paraya giriş yapmak istiyorum. Aklımdaki tek soru; kullanışlılık, hız, güven ve az komisyon açısından hangi kripto para borsasını tercih etmeliyim? En çok Binance, Paribu ve BtcTurk duydum. Hangisini kullanayım?

Alternatif olarak Gate.io da kullanabilirsiniz. Bir tanıdığım Gate.io borsasında bayağı işlem yapmıştı.

Selamlar herkese. Uzun zamandır dolar ve sterlin üzerinden yatırım yapıyorum. Şimdi de kripto paraya giriş yapmak istiyorum. Aklımdaki tek soru; kullanışlılık, hız, güven ve az komisyon açısından hangi kripto para borsasını tercih etmeliyim? En çok Binance, Paribu ve BtcTurk duydum. Hangisini kullanayım?

Türk borsalarından uzak dur en iyisi Binance.

En iyisi diğer arkadaşların da bahsettiği gibi Binance borsası. Alt borsalar çok yüksek komisyon aliyor özellikle pancakeswap gibi borsalar fark ettirmeden sizden yüksek komisyon çekebilir. KuCoin de bir aralar borsa ici komisyon alınmıyor kampanyasıyla beni cezbetmişti. Fakat parayı hesabıma çekmeye çalışınca bayağı güzel komisyon kesti. Komisyon ve güvenirlilik açısından en konforlusu Binance.

Binance'yi önerebilirim. Diğerlerini kullanmadığım için onlar hakkında bir yorum yapamayacağım, sadece Binance'yi kullanmaktayım şu anda ve memnunum bir sıkıntı yaşamadım.
Binance TR'de mobil uygulamada gün içinde ağ hatası veriyor mu sizde de? Son 4 günde 2-3 kez ağ hatası alıp işlem yapamadım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı