Tamerks34 Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 536 Çözümler 3 24 Mart 2021 #1 Logitech G PRO X kullanan varsa ve mikrofon ayarlarından memnunsa, bizimle mikrofon ayarını paylaşabilir mi?
Logitech G PRO X kullanan varsa ve mikrofon ayarlarından memnunsa, bizimle mikrofon ayarını paylaşabilir mi?
W WaIter White Decapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ağustos 2020 Mesajlar 7.794 Makaleler 1 Çözümler 6 24 Mart 2021 #2 @Tim
semihhberk Femtopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2021 #3 aynı sorun bendede var sesimi çok ama çok ince alıyor ve ben bundan rahasız oluyorum konuştuğum arkadaşlarda zahasız oluyo sebebini bilen varmı
aynı sorun bendede var sesimi çok ama çok ince alıyor ve ben bundan rahasız oluyorum konuştuğum arkadaşlarda zahasız oluyo sebebini bilen varmı
SCN Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Ocak 2014 Mesajlar 3.487 Çözümler 5 Yer Antalya 28 Mart 2021 #4 Ben bu ayarları kullanıyorum, arkadaşlarım da memnun. Ama tabii en önemlisi, sesinin senin kulağına nasıl geldiği. Dosya Ekleri 1.png 174,5 KB · Görüntüleme: 2.115 2.png 30,8 KB · Görüntüleme: 1.941 3.png 15,6 KB · Görüntüleme: 1.556 4.png 23,7 KB · Görüntüleme: 1.410 5.png 21 KB · Görüntüleme: 1.299 6.png 19,3 KB · Görüntüleme: 1.240 7.png 15 KB · Görüntüleme: 1.276
Ben bu ayarları kullanıyorum, arkadaşlarım da memnun. Ama tabii en önemlisi, sesinin senin kulağına nasıl geldiği.
semihhberk Femtopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2021 #5 bu kadar ayara nasıl girdin ? yeni aldıgım için bilmiyorum Son düzenleme: 28 Mart 2021
SCN Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Ocak 2014 Mesajlar 3.487 Çözümler 5 Yer Antalya 28 Mart 2021 #6 semihhberk dedi: bu kadar ayara nasıl girdin ? yeni aldıgım için bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Gürültü azaltmanın sağ tarafında 3 nokta var bak, ona tıklıyorsun.
semihhberk dedi: bu kadar ayara nasıl girdin ? yeni aldıgım için bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Gürültü azaltmanın sağ tarafında 3 nokta var bak, ona tıklıyorsun.
semihhberk Femtopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2021 #7 bide böyle bişi indiricem indirilemedi yazıyo Bütün Ayarları Denememe Rağmen Sesi İnce Alıyor Çıldırıcam Ya SCN dedi: Gürültü azaltmanın sağ tarafında 3 nokta var bak, ona tıklıyorsun. Genişletmek için tıkla... Discordunuz Varmı Yani Discord Üzerinden Yardım Edebilrmisiniz Yarın ? 1:30 gibi discord adresim ! BERKK#9999 Son düzenleme: 28 Mart 2021
bide böyle bişi indiricem indirilemedi yazıyo Bütün Ayarları Denememe Rağmen Sesi İnce Alıyor Çıldırıcam Ya SCN dedi: Gürültü azaltmanın sağ tarafında 3 nokta var bak, ona tıklıyorsun. Genişletmek için tıkla... Discordunuz Varmı Yani Discord Üzerinden Yardım Edebilrmisiniz Yarın ? 1:30 gibi discord adresim ! BERKK#9999
Tamerks34 Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 536 Çözümler 3 29 Mart 2021 #8 semihhberk dedi: Bir de böyle bir şey indireceğim indirilemedi yazıyor. Bütün Ayarları Denememe Rağmen Sesi İnce Alıyor çıldıracağım Ya Discord'unuz Varmı Yani Discord Üzerinden Yardım Edebiliri misiniz Yarın? 1:30 gibi Discord adresim! BERKK#9999 Genişletmek için tıkla... İndirilmiyorsa Logitech Hub uygulamasında kendine isim koy ve açıklamaya bir şeyler yaz düzeliyor. çok teşekkür ederim. çok teşekkür ederim. SCN dedi: Ben bu ayarları kullanıyorum, arkadaşlarım da memnun. Ama tabii en önemlisi, sesinin senin kulağına nasıl geldiği. Genişletmek için tıkla... SCN dedi: Ben bu ayarları kullanıyorum, arkadaşlarım da memnun. Ama tabii en önemlisi, sesinin senin kulağına nasıl geldiği. Genişletmek için tıkla... Yaptım ses güzelde, arkada ki sesler tamamen engelleyecek ses ayarınız var mı? Arkadaki seslerin gelmemesi çok önemli ve ben kendim yaptığımda sesim çok tizli ve kötü oluyor yardımcı olur musunuz? Son düzenleme: 19 Nisan 2021
semihhberk dedi: Bir de böyle bir şey indireceğim indirilemedi yazıyor. Bütün Ayarları Denememe Rağmen Sesi İnce Alıyor çıldıracağım Ya Discord'unuz Varmı Yani Discord Üzerinden Yardım Edebiliri misiniz Yarın? 1:30 gibi Discord adresim! BERKK#9999 Genişletmek için tıkla... İndirilmiyorsa Logitech Hub uygulamasında kendine isim koy ve açıklamaya bir şeyler yaz düzeliyor. çok teşekkür ederim. çok teşekkür ederim. SCN dedi: Ben bu ayarları kullanıyorum, arkadaşlarım da memnun. Ama tabii en önemlisi, sesinin senin kulağına nasıl geldiği. Genişletmek için tıkla... SCN dedi: Ben bu ayarları kullanıyorum, arkadaşlarım da memnun. Ama tabii en önemlisi, sesinin senin kulağına nasıl geldiği. Genişletmek için tıkla... Yaptım ses güzelde, arkada ki sesler tamamen engelleyecek ses ayarınız var mı? Arkadaki seslerin gelmemesi çok önemli ve ben kendim yaptığımda sesim çok tizli ve kötü oluyor yardımcı olur musunuz?