En iyi Logitech set tavsiye

The Only Pearl

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar mümkünse bana Logitech'in en iyi setini oluşutabilir misiniz (kalvye, mouse, kulaklık)
Şimdiden teşekkürler bütçe sıkıntısı yoktur bilginize.

Eğer tek marka olmasın diyorsanız en iyi farklı markalardan set oluşuturabilirsiniz.

Apex Pro.
arctis pro wireless kulaklık.
G502 light Speed diye düşünüyorum.

Ama kulaklık ve mouse de biraz takıldım acaba HyperX Cloud orbit s ve Razer Basilisk Ultimate veya G PRO mu almalıyım mouse ve kulaklık yerine.

Son düzenleme:
Klavye MK235, mouse olarak G300s, kulaklık olarak G332 almanı öneririm tabii kulaklık bende değil şimdi 2 ay once sattım ama harika bir şey hâlâ kullanıyorum klavye ve Mouse'u hiçbir sıkıntısı yok çok epik bir şey, kulaklık benim favorim keşke satmasaydım sana o hissiyatı veriyor kullanınca ne demek istediğimi anlarsın.

Klavye MK235, mouse olarak G300s, kulaklık olarak G332 almanı öneririm tabii kulaklık bende değil şimdi 2 ay once sattım ama harika bir şey hâlâ kullanıyorum klavye ve Mouse'u hiçbir sıkıntısı yok çok epik bir şey, kulaklık benim favorim keşke satmasaydım sana o hissiyatı veriyor kullanınca ne demek istediğimi anlarsın.

Adam Ferrari türü araba istemiş sen şahin yazıyorsun kardeş :D.

Adam Ferrari türü araba istemiş sen şahin yazıyorsun kardeş :D.

Yani kullanmadan söylememek lazım tabii gerçekten bütçesi iyiyse alsın ben sadece bendeki olanları söyledim, şimdi bende olmayanları söylesem kullanmadığımı saçma olurdu tabii ki çok kaliteli olmayabilir ama ben memnunum bakabilir yani alternatif olarak alabilir kulaklık tavsiyem mesela.

Bence tek bir marka üzerinden gitmeyin.

Mouse: Razer Viper Ultimate (focus+ sensöre sahip olduğu için önerdim)

Klavye: SteelSeries Apex Pro veya 7.

Kulaklık: SteelSeries Arctis Pro.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı