En iyi Logitech set tavsiye

Anakartınızda Bluetooth özelliği varsa Asus ROG 700'ü Blueetooth şeklinde kullanabilirsiniz. Kablolu sıkıntı olmazsa Cloud Orbit S'i öneririm.

Anakartınızda Bluetooth özelliği varsa ASUS ROG 700'ü blueetooth şeklinde kullanabilirsiniz.

Anakartım ASUS ROG cross hair Dark Hero.
Hocam ben performansa bakarım.
HyperX Cloud orbit s.
ASUS ROG Fusion 700.
Arctis Pro Wireless
Hangisi en iyisidir.
Peki Fusion 700 vs Arctis Pro Wireless.
Anakartınızda Bluetooth özelliği varsa Asus ROG 700'ü Blueetooth şeklinde kullanabilirsiniz. Kablolu sıkıntı olmazsa Cloud Orbit S'i öneririm.
Peki Fusion 700 vs Arctis Pro Wireless.

Bütçe sıkıntınız yoksa Arctis Pro Wireless iyidir.

Hocam siz olsanız hangisini alırsınız bütçeniz yetiyorsa.
Ben bir kulaklığa 4000 TL vermezdim şahsen. 2000 TL'ye Cloud Orbit S alıp yoluma bakardım. Paranız varsa alabilirsiniz tabii ki.

Ben bir kulaklığa 4000 TL vermezdim şahsen. 2000 TL'ye Cloud orbit s alıp yoluma bakardım. Paranız varsa alabilirsiniz tabii ki.

Peki hocam son sorum:
Ben Viper Ultimate mi almalıyım yoksa Basilisk Ultimate.
Ve ben bu 2 mouseden birini alacağım ve kablosuz şarj istiyorum nasıl yapabilirim buna uygun mouse pad var mıdır?

Bu farelerin hangisi elinize oturacağını düşünüyorsanız onu alın. Neredeyse hiçbir fark yok. Şarj konusunda ise standına koyup şarj edebiliyorsunuz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…