Ali altay Kilopat Katılım 27 Ağustos 2015 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2020 #1 Merhaba, kullanmakta olduğum laptopta "Intel® Dual Band Wireless-AC 9560" bulunmakta. Bu Wi-Fi kartından daha iyisi var mıdır?
Merhaba, kullanmakta olduğum laptopta "Intel® Dual Band Wireless-AC 9560" bulunmakta. Bu Wi-Fi kartından daha iyisi var mıdır?
ihydrogeni Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 2.628 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Tasaarım Müh. 27 Mayıs 2020 #2 Bluetooth 5.1 ve 1.7Gbps destekli, daha iyisini bulmanın çok zor olduğunu düşünüyorum şu an. Artı 0 Eksi
55superx Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 13.950 Makaleler 2 Çözümler 77 27 Mayıs 2020 #3 Ali altay dedi: Merhaba, kullanmakta olduğum laptopta "Intel® Dual Band Wireless-AC 9560" bulunmakta. Bu Wi-Fi kartından daha iyisi var mıdır? Genişletmek için tıkla... Daha iyisi var mı bilmiyorum ama kullandığınız kart zaten en iyi kartlardan Artı 0 Eksi
Ali altay dedi: Merhaba, kullanmakta olduğum laptopta "Intel® Dual Band Wireless-AC 9560" bulunmakta. Bu Wi-Fi kartından daha iyisi var mıdır? Genişletmek için tıkla... Daha iyisi var mı bilmiyorum ama kullandığınız kart zaten en iyi kartlardan
KS KS Ali altay Kilopat Katılım 27 Ağustos 2015 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2020 #4 ihydrogeni dedi: Bluetooth 5.1 ve 1.7Gbps destekli, daha iyisini bulmanın çok zor olduğunu düşünüyorum şu an. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. 55superx dedi: Daha iyisi var mı bilmiyorum ama kullandığınız kart zaten en iyi kartlardan Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
ihydrogeni dedi: Bluetooth 5.1 ve 1.7Gbps destekli, daha iyisini bulmanın çok zor olduğunu düşünüyorum şu an. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. 55superx dedi: Daha iyisi var mı bilmiyorum ama kullandığınız kart zaten en iyi kartlardan Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.