RK800 Decapat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 836 2 Aralık 2023 #1 Ben VLC kullanıyorum, herhalde bir 10 yıldır sanırım mağaradan çıkma zamanı geldi. Var mı daha iyisi? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Aralık 2023
Ben VLC kullanıyorum, herhalde bir 10 yıldır sanırım mağaradan çıkma zamanı geldi. Var mı daha iyisi?
AceTeq Gigapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 9.044 Çözümler 81 Yer Başkent 2 Aralık 2023 #2 K-Lite Codec Pack ve MPV Player.
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.356 Makaleler 8 Çözümler 180 2 Aralık 2023 #3 Ben Windows Media Player kullanıyorum arayüzü yeterince iyi bence modern duruyor her ne kadar kullanmasamda ekolayzer ayarıda var.
Ben Windows Media Player kullanıyorum arayüzü yeterince iyi bence modern duruyor her ne kadar kullanmasamda ekolayzer ayarıda var.
6 655432 Decipat Katılım 25 Nisan 2023 Mesajlar 2.776 Çözümler 46 2 Aralık 2023 #4 Daum Potplayer Bu arada VLC de mağarada değil. Hala en iyi mediplayerlardan biri. Arayüz kullanışlı değil ama siz alışmışsanız diğer popüler media playerlardan hala daha iyidir. Son düzenleme: 2 Aralık 2023
Daum Potplayer Bu arada VLC de mağarada değil. Hala en iyi mediplayerlardan biri. Arayüz kullanışlı değil ama siz alışmışsanız diğer popüler media playerlardan hala daha iyidir.
K keyboardman Picopat Katılım 16 Kasım 2023 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2023 #5 Galiba animeciler arasında MPV revaçta.
RK800 Decapat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 836 2 Aralık 2023 #6 XPLSG dedi: Ben Windows Media Player kullanıyorum arayüzü yeterince iyi bence modern duruyor her ne kadar kullanmasamda ekolayzer ayarıda var. Genişletmek için tıkla... Arayüzü asla eskimez bence. Hala daha şık olan başlat ve süre çubuğu var. Tek sorun eskiden olduğu gibi abidik video formlarını desteklememesi. keyboardman dedi: Galiba animeciler arasında MPV revaçta. Genişletmek için tıkla... MPV neymiş bir bakayım teşekkürler. AceTeq dedi: K-Lite Codec Pack ve MPV Player. Genişletmek için tıkla... Teşekkür Ederim.
XPLSG dedi: Ben Windows Media Player kullanıyorum arayüzü yeterince iyi bence modern duruyor her ne kadar kullanmasamda ekolayzer ayarıda var. Genişletmek için tıkla... Arayüzü asla eskimez bence. Hala daha şık olan başlat ve süre çubuğu var. Tek sorun eskiden olduğu gibi abidik video formlarını desteklememesi. keyboardman dedi: Galiba animeciler arasında MPV revaçta. Genişletmek için tıkla... MPV neymiş bir bakayım teşekkürler. AceTeq dedi: K-Lite Codec Pack ve MPV Player. Genişletmek için tıkla... Teşekkür Ederim.