En iyi mikrofonlu kulaklık önerisi

Bütçe
0-3500
HyperX Cloud III bu da iyi. Fiyat konusunda Razer daha F/P kalıyor. Size kalmış.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Razer BlackShark V2 X Green Gaming kulaklık​

2 yıldır bunu kullanıyorum çok iyi işine yarar oyunlarda da iyi ses kasabilirsin.

Bende bir ara kuzenimde bunu denemiştim. Tek eksisi malzemesi gereği ter yapışıyor özellikle tak çıkar yaparken bayağı rahatsız ediyor. Eğer istersen daha rahat olanları da var.

BlackShark V2X Mikrofonu en iyilerden olması gerekiyor hatalı değilsem.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bende bir ara kuzenimde bunu denemiştim. Tek eksisi malzemesi gereği ter yapışıyor özellikle tak çıkar yaparken bayağı rahatsız ediyor. Eğer istersen daha rahat olanları da var.
HyperX Cloud III aldım mikrofonu beklentimin çok üstünde geldi tavsiye ederim.
HyperX Cloud III bu da iyi. Fiyat konusunda Razer daha F/P kalıyor. Size kalmış.

Steelseries nova 1 izlediğim inceleme videolarına göre bütün önerilerinizden daha iyi bir mikrofon sunuyor, sizce neden tercih edilmiyor?

SteelSeries Nova 1 izlediğim inceleme videolarına göre bütün önerilerinizden daha iyi bir mikrofon sunuyor, sizce neden tercih edilmiyor?

O kulaklık çok giriş seviyesinde kalıyor ve bazı problemleri var. Jax girişi mevcut onun yani kabloyla kullanamıyorsun. SteelSeries Engine de kulaklık bulunmuyor. Yani yazılım desteğin yok. Büyük ihtimal bundan dolayı önermemiş olabilirler. Yine kulaklık fena değil eğer bütçene uygunsa onu da alabilirsin elbette. Kendi görüşümce bu iki kulaklık daha iyi kalıyor yanlarında.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı