K KyryloDN Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 2.613 Makaleler 1 Çözümler 22 Yer Донецьк Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Extensa EX215-54 || Intel Core i5-1135G7 2.40GHz || Intel iRIS Xe Graphics || 16GB DDR4 3200 MHz || OS: Windows 11 Home Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2021 #21 Bence Vodafone.
MobilRadar Hectopat Katılım 19 Temmuz 2021 Mesajlar 743 Çözümler 4 22 Ağustos 2021 #22 KyryloDN dedi: Bence Vodafone. Genişletmek için tıkla... Vodafone mu? Siz kafayı sıyırmışsınız, türkiye de en kötü hıza sahip operatör vodafone, en iyisi turkcell, bu kanıtlanmıştır.
KyryloDN dedi: Bence Vodafone. Genişletmek için tıkla... Vodafone mu? Siz kafayı sıyırmışsınız, türkiye de en kötü hıza sahip operatör vodafone, en iyisi turkcell, bu kanıtlanmıştır.
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.631 Makaleler 8 Çözümler 153 22 Ağustos 2021 #23 Kesinlikle Turkcell. Ama diğerlerine oranlar aşırı pahalı. Şu an TürkTelekom kullanıyorum ve Fiyat/Hız olarak güzel.
Kesinlikle Turkcell. Ama diğerlerine oranlar aşırı pahalı. Şu an TürkTelekom kullanıyorum ve Fiyat/Hız olarak güzel.
Rero Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 709 Çözümler 5 22 Ağustos 2021 #24 Türkcell biraz tuzlu ama fiyatı dışında en iyi operatör Türkcell. Bu arada @MobilRadar hocam çok iyi hort, 6 yıldır bu konuda cevap bekliyordur zaten konuyu açan arkadaş. (!)
Türkcell biraz tuzlu ama fiyatı dışında en iyi operatör Türkcell. Bu arada @MobilRadar hocam çok iyi hort, 6 yıldır bu konuda cevap bekliyordur zaten konuyu açan arkadaş. (!)
K KyryloDN Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 2.613 Makaleler 1 Çözümler 22 Yer Донецьк Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Extensa EX215-54 || Intel Core i5-1135G7 2.40GHz || Intel iRIS Xe Graphics || 16GB DDR4 3200 MHz || OS: Windows 11 Home Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2021 #25 MobilRadar dedi: Vodafone mu? Siz kafayı sıyırmışsınız, Türkiye de en kötü hıza sahip operatör Vodafone, en iyisi Turkcell, bu kanıtlanmıştır. Genişletmek için tıkla... Bulunduğum bölgede şu an en iyisi Vodafone gerisini bilemiyorum.
MobilRadar dedi: Vodafone mu? Siz kafayı sıyırmışsınız, Türkiye de en kötü hıza sahip operatör Vodafone, en iyisi Turkcell, bu kanıtlanmıştır. Genişletmek için tıkla... Bulunduğum bölgede şu an en iyisi Vodafone gerisini bilemiyorum.
MobilRadar Hectopat Katılım 19 Temmuz 2021 Mesajlar 743 Çözümler 4 23 Ağustos 2021 #26 KyryloDN dedi: Bulunduğum bölgede şu an en iyisi Vodafone gerisini bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Tabi bu bölgesel değişir, bölgeye, coğrafi koşullara, cihaza, yoğunluğa göre değişir, fakat şuan en iyisi Türkiye'de Turkcell hocam.
KyryloDN dedi: Bulunduğum bölgede şu an en iyisi Vodafone gerisini bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Tabi bu bölgesel değişir, bölgeye, coğrafi koşullara, cihaza, yoğunluğa göre değişir, fakat şuan en iyisi Türkiye'de Turkcell hocam.
GokhanYigitGya Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 2.208 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Ağustos 2021 #27 Genel olarak en iyisi Turkcell. Ama yine de farklı operatörlerden arkadaşlarınız ile karşılaştırın bence.
Genel olarak en iyisi Turkcell. Ama yine de farklı operatörlerden arkadaşlarınız ile karşılaştırın bence.