O Oğuzhan Altay Ziyaretçi 5 Şubat 2015 #11 Ben Teknosa'dan satın aldığım AirTies Air 5341 modemi kullanıyorum, çekim gücü biraz düşük. Asus, TP-Lınk, AirTies markalarına güvenebilirsiniz.
Ben Teknosa'dan satın aldığım AirTies Air 5341 modemi kullanıyorum, çekim gücü biraz düşük. Asus, TP-Lınk, AirTies markalarına güvenebilirsiniz.
NecRo7 Hectopat Katılım 25 Haziran 2014 Mesajlar 227 Makaleler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2015 #12 Zyxel ve Airties şu tarz bir modem çıkartırsa iyi bir marka olabilirler.
Atanur Hectopat Katılım 28 Ekim 2014 Mesajlar 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2015 #13 Türkiyede az kullanılan bir marka olsada, Cisco benim tek favorim. Bu arada ; arkadaşımız modemin markasını sormuş, modeline göre değerlendirmeyelim genel olarak değerlendirelim. Yoksa konu en iyi modeme doğru sapar gider...
Türkiyede az kullanılan bir marka olsada, Cisco benim tek favorim. Bu arada ; arkadaşımız modemin markasını sormuş, modeline göre değerlendirmeyelim genel olarak değerlendirelim. Yoksa konu en iyi modeme doğru sapar gider...