ŞenolGüneş Kilopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 3.037 Çözümler 33 Yer Bursa Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #61 Hocam onu boot edemedim. Hata verdi. Simdi RekOS kurdugum bilgisayar gectim fakat Türkçe harfler bulunmuyor. Yani onlarin yerine baska sekiller koyuyor. Hocam Valorant'i kuruyorum fakat internetim biraz kotu oldugu icin yavas iniyor. İndiginde sonucu yazarim. Son düzenleme: 10 Eylül 2022
Hocam onu boot edemedim. Hata verdi. Simdi RekOS kurdugum bilgisayar gectim fakat Türkçe harfler bulunmuyor. Yani onlarin yerine baska sekiller koyuyor. Hocam Valorant'i kuruyorum fakat internetim biraz kotu oldugu icin yavas iniyor. İndiginde sonucu yazarim.
benchpressenjoyer Decapat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 334 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #62 ŞenolGüneş dedi: Hocam onu boot edemedim. Hata verdi. Simdi RekOS kurdugum bilgisayar gectim fakat Türkçe harfler bulunmuyor. Yani onlarin yerine baska sekiller koyuyor. Hocam Valorant'i kuruyorum fakat internetim biraz kotu oldugu icin yavas iniyor. İndiginde sonucu yazarim. Genişletmek için tıkla... Discordlarına bir bakar mısınız? Galiba Türkçe harfler için bir font bulunuyordu, yanılıyor da olabilirim.
ŞenolGüneş dedi: Hocam onu boot edemedim. Hata verdi. Simdi RekOS kurdugum bilgisayar gectim fakat Türkçe harfler bulunmuyor. Yani onlarin yerine baska sekiller koyuyor. Hocam Valorant'i kuruyorum fakat internetim biraz kotu oldugu icin yavas iniyor. İndiginde sonucu yazarim. Genişletmek için tıkla... Discordlarına bir bakar mısınız? Galiba Türkçe harfler için bir font bulunuyordu, yanılıyor da olabilirim.
ŞenolGüneş Kilopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 3.037 Çözümler 33 Yer Bursa Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #63 benchpressenjoyer dedi: Discordlarına bir bakar mısınız? Galiba Türkçe harfler için bir font bulunuyordu, yanılıyor da olabilirim. Genişletmek için tıkla... Bakiyim hocam simdi. Hocam bulamadim. Yok sanirsam. Son düzenleme: 10 Eylül 2022
benchpressenjoyer dedi: Discordlarına bir bakar mısınız? Galiba Türkçe harfler için bir font bulunuyordu, yanılıyor da olabilirim. Genişletmek için tıkla... Bakiyim hocam simdi. Hocam bulamadim. Yok sanirsam.
benchpressenjoyer Decapat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 334 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #64 ŞenolGüneş dedi: Bakiyim hocam simdi. Hocam bulamadim. Yok sanirsam. Genişletmek için tıkla... Ben de bakarim bir ara ya dil idi ya emojiler ile ilgiliydi.
ŞenolGüneş dedi: Bakiyim hocam simdi. Hocam bulamadim. Yok sanirsam. Genişletmek için tıkla... Ben de bakarim bir ara ya dil idi ya emojiler ile ilgiliydi.
ŞenolGüneş Kilopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 3.037 Çözümler 33 Yer Bursa Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #65 Hocam @OgnitorenKs hocamın yaptığı sürümü ISO'yu kurdum ilk açtığımda boşta 900 MB RAM kullanımı vardı. Gayet güzel bir değer Windows 10 için. @benchpressenjoyer Hocam @OgnitorenKs hocamın ISO sunu indirdim ve kurdum sonra Valorant'ı indirdim fakat açılmadı. Şimdi Windows 10 LTSB 2015 sürümündeyim Valorant'ı açtım birazdan testleri paylaşacağım inşallah. Son düzenleme: 11 Eylül 2022
Hocam @OgnitorenKs hocamın yaptığı sürümü ISO'yu kurdum ilk açtığımda boşta 900 MB RAM kullanımı vardı. Gayet güzel bir değer Windows 10 için. @benchpressenjoyer Hocam @OgnitorenKs hocamın ISO sunu indirdim ve kurdum sonra Valorant'ı indirdim fakat açılmadı. Şimdi Windows 10 LTSB 2015 sürümündeyim Valorant'ı açtım birazdan testleri paylaşacağım inşallah.