Python En iyi nasıl öğrenilir?

Ahmet127

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba,

Uzun süredir yazılım öğrenmeye başlamayı düşünüyordum, ama hangi dilden başlayacağıma karar veremiyordum. Sonunda Python ile web otomasyon araçları yapıp satmaya karar verdim. Şu an hiç yazılım bilgim yok, bunu en iyi nasıl ve nereden öğrenebilirim? Ayrıca 18 yaş yazılım öğrenmeye başlamak için geç mi?

Teşekkürler.

Asla geç değil. BTK Akademi üzerinden eğitim alabilirsiniz.

Asla geç değil. BTK Akademi üzerinden eğitim alabilirsiniz.
Bundan bahsediyorsunuz değil mi?:

Web otomasyon aracından kastınız nedir?

Henüz tam olarak bilmesem de sanırım "selenuim" diye bir şey kullanarak bot oluşturup web sitelerinde gezinmek.

Sürece web üzerinden devam etmeyi düşünüyorsanız Python'dan ziyade JavaScript bilmeniz daha faydalı olur. Selenium yerine de playwright tavsiye ederim.

En iyi yontemi Ingilizce kendi dokumantasyonundan takip ederek ve kullanarak ogrenmek.

Oncesinde programlama bilgisi varsa zaten kisa surede uretken olursun. Yoksa once programlama ogrenmen gerek, dil degil.

Sürece web üzerinden devam etmeyi düşünüyorsanız Python'dan ziyade JavaScript bilmeniz daha faydalı olur. Selenium yerine de playwright tavsiye ederim.
JavaScript zor geliyor bana. Python kullansam olmaz mı?

En iyi yontemi Ingilizce kendi dokumantasyonundan takip ederek ve kullanarak ogrenmek.

Oncesinde programlama bilgisi varsa zaten kisa surede uretken olursun. Yoksa once programlama ogrenmen gerek, dil degil.
İngilizcem çok kötü maalesef.

En azından hatalarınızı aratabilecek kadar İngilizce, öğrenme isteği ve kararlılık. Yoksa kimse size dilin syntaxi disinda uzaydan şeyler ogretmeyecek önemli olan birkaç gün/haftada syntaxi kavrayıp proje yapmaya başlamak olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…