Elweald Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 2.102 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer İstanbul 22 Ağustos 2023 #1 Merhaba, en iyi navigasyon uygulaması hangisi? Moto kuryelik için.
JaxKerya Hectopat Katılım 4 Eylül 2021 Mesajlar 22 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2023 #2 Elweald dedi: Merhaba, en iyi navigasyon uygulaması hangisi? Moto kuryelik için. Genişletmek için tıkla... Google Maps
Elweald dedi: Merhaba, en iyi navigasyon uygulaması hangisi? Moto kuryelik için. Genişletmek için tıkla... Google Maps
KafadanKontak Gigapat Ekipman Ustası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 15.173 Makaleler 1 Çözümler 181 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2023 #3 Apple'ın navigasyonu çok güzeldi kardeşimin arabasında deneyimlediğimde. Yandex ve Google'da o kadar performans alamamıştım.
Apple'ın navigasyonu çok güzeldi kardeşimin arabasında deneyimlediğimde. Yandex ve Google'da o kadar performans alamamıştım.
Elweald Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 2.102 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer İstanbul 22 Ağustos 2023 #4 JaxKerya dedi: Google maps. Genişletmek için tıkla... Hocam maf ediyor beni şu anda onu kullanıyorum. Çok hata veriyor, yeni rota bulması çok uzun sürüyor, ters yöne sokuyor, yolda geçit yol çalışmasında dolayı yok ama yine de sokuyor.
JaxKerya dedi: Google maps. Genişletmek için tıkla... Hocam maf ediyor beni şu anda onu kullanıyorum. Çok hata veriyor, yeni rota bulması çok uzun sürüyor, ters yöne sokuyor, yolda geçit yol çalışmasında dolayı yok ama yine de sokuyor.
Better Call Mike Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 1.317 Çözümler 22 Yer Berlin Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2023 #5 Ben kullanmıyorum ama Yandex cok övülüyor.
MuratKndl Decapat Katılım 12 Nisan 2023 Mesajlar 42 23 Ağustos 2023 #6 Yandex haritasında pek bir sorun yaşamadım ben ama çok düzgün mü emin değilim, İstanbul gibi bir yerde daha beni şaşırtmadıysa bence iyidir.
Yandex haritasında pek bir sorun yaşamadım ben ama çok düzgün mü emin değilim, İstanbul gibi bir yerde daha beni şaşırtmadıysa bence iyidir.