E emrkural Hectopat Katılım 5 Ağustos 2013 Mesajlar 18 26 Haziran 2014 #1 Merhaba Ben programlama dillerini öğrenmek istiyorum. Bunu da şimdilik kendi başıma yapacağım. Ama hangi kaynakları kullanırsam iyi olur? Kitap mı? İnternet mi? Sizin önerileriniz nedir?
Merhaba Ben programlama dillerini öğrenmek istiyorum. Bunu da şimdilik kendi başıma yapacağım. Ama hangi kaynakları kullanırsam iyi olur? Kitap mı? İnternet mi? Sizin önerileriniz nedir?
RouxLilWire Hectopat Katılım 17 Nisan 2014 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2014 #2 Bir kitap yardımıyla temelini öğrenebilirsin. İnternet'te hangi kodu öğrenmek istersen örnekleri var. Kaynak kod arşivi: 1.Kaynak kod 2. C++ için
Bir kitap yardımıyla temelini öğrenebilirsin. İnternet'te hangi kodu öğrenmek istersen örnekleri var. Kaynak kod arşivi: 1.Kaynak kod 2. C++ için
Umut Byr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Haziran 2013 Mesajlar 1.254 Yer Ankara 26 Haziran 2014 #3 SkyBase Yazılım - Oyun Tasarım Destek Sitesi | Süleyman Yasir KULA Bu sitede yazılım ve tasarım üzerine çok fazla bilgi ve deneyim var. Buradan yararlanabilirsin.
SkyBase Yazılım - Oyun Tasarım Destek Sitesi | Süleyman Yasir KULA Bu sitede yazılım ve tasarım üzerine çok fazla bilgi ve deneyim var. Buradan yararlanabilirsin.