En iyi Nvidia Sürümü?

En günceli en iyisidir diyenler başlamış yine. Sizde sorunsuz çalışması herkeste sorunsuz çalışacak durumunu sağlamıyor anlayabiliyor musunuz? Windows güncellemelerinde her daim ya bizde sorun yok format at düzelir diyenleri de görüyoruz. En son Windows güncellemesinde güncellemeyi kapattılar tekrar yayınladılar bu hafta. Ayrıca sadece son yapılan güncellemeyle alakalı bir kullanıcı sorun yaşıyorsa neden başka bir yerde sorun arayacak? Elbet güncellemeyle olmuş oluyor haliyle çok farklı bir sorun olmazsa. Güncellemeyi geri alabilirsiniz. Birkaç kere ben de geri almak zorunda kalarak düzelttim.

Sisteminizi en güncel sürücülerle çalıştırmak elbette fayda sağlar. Yalnız bu her durumda; daha fazla performans anlamına gelmiyor maalesef... Ekran kartı güncellemesiyle üretici firmalar; yeni özellikleri sisteminize yazılım olarak aktarmayı, ve de bazı oyunların optime edilerek performans iyileştirmelerini sağlarlar. Yalnız bu yeni yazılımlar ek özellikler ile beraber ekran kartına artı yükte bindirir. Dolayısıyla bu durum yüksek grafik işlemlerin de ( oyunlar da) diğer donanımlarınızı ( CPU, RAM) etkiler. Ben, genelde windows update üzerinden edindiğim sürücüleri sürümlerini kullanırım. Zira microsoft, windows sistemine adapte edilmiş yazılımları; en kararlı şekilde kullanıcılara update ettirerek sunuyor. Daha fazla kararlılık, genel de daha iyi performans demek.
Merhaba. NVIDIA GTX 1060 grafik kartı sahibiyim. Bu ihtiyacınıza göre değişir aslında. NVIDIA popüler bazı oyunlar için optimize güncellemeleri sunmaktadır. Örneğin pubg ye özel Nvidia'nın yayınlamış olduğu 388.71 sürümü en stabil çalışan dropların yaşanmadığı ya da en minimuma indirgendigi sürümdür. Her oyun için farklı bir sürüm daha yüksek yada düşük performansa sebep olabilir. Önceleri daha yüksek fps alırken, guncellemeye giden bir çok kullanıcı düşük FPS şikayetlerinde bulunuyor. Evet eski ama denediğim bir çok sürüm içerisinde en kararlı sürüm 388.71 tavsiye ederim. Özellikle pubg oynayanların bulundurmaları gereken sürümdür.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı