En iyi ön ödemeli kart hangisi?

MaviEkran126

Hectopat
Yer
Kırklareli
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel Pentium T3400 2.16 Ghz. NVIDIA GeForce 9300M GS Windows 10 2016 LTSB.
Öncelikle Papara zaten 1 inci ama başka hangi ön ödemeli kart iyi onu merak ediyorum. Sizce en iyisi (Papara hariç) hangisi?

Öncelikle Papara zaten 1 inci ama başka hangi ön ödemeli kart iyi onu merak ediyorum. Sizce en iyisi (Papara hariç) hangisi?
Paparaya başka bir bankadan para göndermen için papara kullanıcısı olman gerekiyor. Bu çok kötü bir özellik. Konuya dönersek tosla diyebilirim.

Paparaya başka bir bankadan para göndermen için papara kullanıcısı olman gerekiyor. Bu çok kötü bir özellik. Konuya dönersek tosla diyebilirim.
Ne gibi? Gönderen kişinin papara üyesi olmasını mı diyorsunuz? Öyle bir şey yok çünkü.

Ne gibi? Gönderen kişinin papara üyesi olmasını mı diyorsunuz? Öyle bir şey yok çünkü.
Evet. Gönderen kişi Papara üyesi olması gerek. Kartla gönderirsen böyle bir zorunluluk yok. Ama banka hesabı ile gönderimde Papara üyesi olmak gerek.

Karttan Papara'ya para gönderirken iki kartın sahibi de aynı kişi olması lazım.
Karttan değil de banka hesabından aktarmaya çalışırken öyle. Ben kartta sorun yaşamadım.

Evet. Gönderen kişi Papara üyesi olması gerek. Kartla gönderirsen böyle bir zorunluluk yok. Ama banka hesabı ile gönderimde Papara üyesi olmak gerek.
Hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım.
Karttan Papara'ya para gönderirken iki kartın sahibi de aynı kişi olması lazım.
Böyle bir şey yok arkadaşlar. Kim yayıyor böyle şeyleri? Ödemelerimi hep paparaya attırıyorum. Böyle bir şey YOK!

Konu nereden nereye döndü. Bence 2. Tosla ama sizin cevabınız ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…