mhmtkcbs Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.562 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2024 #21 754026 dedi: Nerelerde daha çok alışveriş yaptığınızı söyleyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Nasıl yani çoğu kategoride alışveriş yapıyorum.
754026 dedi: Nerelerde daha çok alışveriş yaptığınızı söyleyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Nasıl yani çoğu kategoride alışveriş yapıyorum.
7 754026 Centipat Katılım 5 Şubat 2024 Mesajlar 187 12 Mart 2024 #22 mhmtkcbs dedi: Nasıl yani çoğu kategoride alışveriş yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Mesela Netflix aboneğin falan vardır alışverişlerini çoğunu şoktan yapıyosundur gibi.
mhmtkcbs dedi: Nasıl yani çoğu kategoride alışveriş yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Mesela Netflix aboneğin falan vardır alışverişlerini çoğunu şoktan yapıyosundur gibi.
mhmtkcbs Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.562 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2024 #23 754026 dedi: Mesela Netflix aboneğin falan vardır alışverişlerini çoğunu şoktan yapıyosundur gibi. Genişletmek için tıkla... Cashbackleri güzel o yüzden kullanıyorum Spotify hesabım bağlı en fazla E ticaret cashbackini kullanıyorum.E ticaret cashbacki mükemmel.
754026 dedi: Mesela Netflix aboneğin falan vardır alışverişlerini çoğunu şoktan yapıyosundur gibi. Genişletmek için tıkla... Cashbackleri güzel o yüzden kullanıyorum Spotify hesabım bağlı en fazla E ticaret cashbackini kullanıyorum.E ticaret cashbacki mükemmel.
FutureLight Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 2.040 Çözümler 12 13 Mart 2024 #24 Ek kart olarak Nays kullanıyorum açıkçası hiç üzmedi
mustafaaozk Kilopat Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 973 Çözümler 13 Yer Turkey Daha fazla Sistem Özellikleri I5-11400H ,RTX 3060 (6GB VRAM) LAPTOP GPU , 32GB RAM. Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi 20 Mart 2024 #25 LabelAmiri dedi: Yeni Samsung'un cikarttigi s wallet var sadece Samsung telelefonlarda cok iyi guvenilir. Genişletmek için tıkla... Ben Watch 6 ile odeme yapmaya çalıştım ancak çip hatası verdi. Hesap açtım kart oluşturdum para yükledim .
LabelAmiri dedi: Yeni Samsung'un cikarttigi s wallet var sadece Samsung telelefonlarda cok iyi guvenilir. Genişletmek için tıkla... Ben Watch 6 ile odeme yapmaya çalıştım ancak çip hatası verdi. Hesap açtım kart oluşturdum para yükledim .
7 754026 Centipat Katılım 5 Şubat 2024 Mesajlar 187 20 Mart 2024 #26 mustafaaozk dedi: Ben Watch 6 ile odeme yapmaya çalıştım ancak çip hatası verdi. Hesap açtım kart oluşturdum para yükledim. Genişletmek için tıkla... Yeni çıkmış bir şeyse şu an çok fazla sorun yaratır ilk betadan çıkması gerek.
mustafaaozk dedi: Ben Watch 6 ile odeme yapmaya çalıştım ancak çip hatası verdi. Hesap açtım kart oluşturdum para yükledim. Genişletmek için tıkla... Yeni çıkmış bir şeyse şu an çok fazla sorun yaratır ilk betadan çıkması gerek.
mustafaaozk Kilopat Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 973 Çözümler 13 Yer Turkey Daha fazla Sistem Özellikleri I5-11400H ,RTX 3060 (6GB VRAM) LAPTOP GPU , 32GB RAM. Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi 22 Mart 2024 #27 mustafaaozk dedi: Ben Watch 6 ile odeme yapmaya çalıştım ancak çip hatası verdi. Hesap açtım kart oluşturdum para yükledim. Genişletmek için tıkla... 754026 dedi: Yeni çıkmış bir şeyse şu an çok fazla sorun yaratır ilk betadan çıkması gerek. Genişletmek için tıkla... Sorunu şöyle çözdüm saatin ayarlarından > bağlantılar > NFC ile temassız ödemeler > ödeme> s wallet seçerek.
mustafaaozk dedi: Ben Watch 6 ile odeme yapmaya çalıştım ancak çip hatası verdi. Hesap açtım kart oluşturdum para yükledim. Genişletmek için tıkla... 754026 dedi: Yeni çıkmış bir şeyse şu an çok fazla sorun yaratır ilk betadan çıkması gerek. Genişletmek için tıkla... Sorunu şöyle çözdüm saatin ayarlarından > bağlantılar > NFC ile temassız ödemeler > ödeme> s wallet seçerek.
4420N 5M1TH Centipat Katılım 11 Şubat 2024 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2024 #28 cumali_032 dedi: Papara. Güvenilir, Türkiye Merkez Bankasına bağlı olduğu için güvenilir. Genişletmek için tıkla... merkez bankası ne kadar güvenilir acaba
cumali_032 dedi: Papara. Güvenilir, Türkiye Merkez Bankasına bağlı olduğu için güvenilir. Genişletmek için tıkla... merkez bankası ne kadar güvenilir acaba