Benim favori One UI sürümüm 5 ve ara sürümleri. Hem alıştığımız güzel bir arayüz var hem de çoğu yenilikten mahrum kalmıyoruz.
Sizin favori One UI sürümünüz hangisi?
Son 2 senedir yapay zeka diye diye(bişey de yaptıkları yok bu arada çünkü mantıklı bir karar değil) optimizasyonu arka plana attılar saçma sapan kopyalanmış ve kullanıcı deneyiminden uzak işletim sistemleri yapıyorlar. One UI 5 dönemine göre çok başarılı bence. Ondan sonrakileri beğenmiyorum.
Bence en iyisi ONE UI 7. Çünkü ekran sürem 1-2 saat arttı, telefonum daha da akıcılaştı. Eğer imkan varsa ONE UI 7 indirilebilir. Telefonum S21 bu arada.
Son 2 senedir yapay zeka diye diye(bişey de yaptıkları yok bu arada çünkü mantıklı bir karar değil) optimizasyonu arka plana attılar saçma sapan kopyalanmış ve kullanıcı deneyiminden uzak işletim sistemleri yapıyorlar. One UI 5 dönemine göre çok başarılı bence. Ondan sonrakileri beğenmiyorum.
En hatasızı One UI 5.
En performanslısı, hızlısı ve en fazla özelleştirilebilirlik One UI 7.
Favorim her ne kadar birçok özelliği kaldırılmış olsa da One UI 7, özellikle 6.1.1'in yavaş animasyonlarından sonra çok iyi gelmişti.
En hatasızı One UI 5.
En performanslısı, hızlısı ve en fazla özelleştirilebilirlik One UI 7.
Favorim her ne kadar birçok özelliği kaldırılmış olsa da One UI 7, özellikle 6.1.1'in yavaş animasyonlarından sonra çok iyi gelmişti.