XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.340 Makaleler 8 Çözümler 179 28 Mayıs 2025 #11 Oxygen123 dedi: Evet ama One UI 7'de çok hata çıktı sürekli dağıtımı durdurdular. Genişletmek için tıkla... Hatalar vardı işte dediğiniz gibi durdurdular şu anki dağıtımda herhangi bir sıkıntı yok. Birkaç ufak hata dışında hatayla karşılaşmadım.
Oxygen123 dedi: Evet ama One UI 7'de çok hata çıktı sürekli dağıtımı durdurdular. Genişletmek için tıkla... Hatalar vardı işte dediğiniz gibi durdurdular şu anki dağıtımda herhangi bir sıkıntı yok. Birkaç ufak hata dışında hatayla karşılaşmadım.
eyupensar98 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 1.590 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekatronik Mühendisi 28 Mayıs 2025 #12 Oxygen123 dedi: Doğru normal Samsung'dan uzak. Ama One UI 6 kadar da değil yani yine de 7'ye hak veriyorum. Çok haklısın One UI 6 ile kötüye gidiyor. Genişletmek için tıkla... One UI 7 ile 2 S23 Ultra kullanıcısı arkadaşım, bir de S24 Plus kullanıcısı ben inanılmaz bir pil performansı düşüklüğü ve ısınma sorunları yaşıyoruz. Beğenenlerle aynı sürümü yüklediğimden emin değilim.
Oxygen123 dedi: Doğru normal Samsung'dan uzak. Ama One UI 6 kadar da değil yani yine de 7'ye hak veriyorum. Çok haklısın One UI 6 ile kötüye gidiyor. Genişletmek için tıkla... One UI 7 ile 2 S23 Ultra kullanıcısı arkadaşım, bir de S24 Plus kullanıcısı ben inanılmaz bir pil performansı düşüklüğü ve ısınma sorunları yaşıyoruz. Beğenenlerle aynı sürümü yüklediğimden emin değilim.
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.550 Makaleler 5 Çözümler 274 28 Mayıs 2025 #13 Favorim UI 1'di.