Atakan K Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 4.062 Makaleler 2 Çözümler 78 Daha fazla Sistem Özellikleri | Ryzen 5 3600 | GTX 1660 Super | Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2024 #11 CristianoRonaldo30 dedi: Bir operatör arıyorum da en iyisi hangisi? Genişletmek için tıkla... Valorant içinse Yağmacı iyi olur. Telefon içinse paea varsa Türkcell, para yoksa Türk telekom.
CristianoRonaldo30 dedi: Bir operatör arıyorum da en iyisi hangisi? Genişletmek için tıkla... Valorant içinse Yağmacı iyi olur. Telefon içinse paea varsa Türkcell, para yoksa Türk telekom.
astegon Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ocak 2020 Mesajlar 1.176 Çözümler 1 14 Şubat 2024 #12 tahtakapı dedi: Bizim köyde TT çekmiyor. Köyden ziyade şehirde de tepelere çıktıkça sorun yaşıyordum diye hatırlıyorum yanlış olmasın. Şu an Vodafone a geçtim hiç bir sorun yaşamıyorum. Memnun kalmayanları da anlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Çünkü kırsal alanda en iyi frekansları Vodafone aldı.
tahtakapı dedi: Bizim köyde TT çekmiyor. Köyden ziyade şehirde de tepelere çıktıkça sorun yaşıyordum diye hatırlıyorum yanlış olmasın. Şu an Vodafone a geçtim hiç bir sorun yaşamıyorum. Memnun kalmayanları da anlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Çünkü kırsal alanda en iyi frekansları Vodafone aldı.
Ozz2018 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2018 Mesajlar 3.526 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2024 #13 Vodafone f/p olarak.
AngelEyess4 Decapat Katılım 20 Ağustos 2022 Mesajlar 295 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2024 #14 Vodefone'dan uzak durulması gerek. Eğer fiyat çok umurunuzda değilse Turkcell, f/p istiyorsanız TT.