En iyi operatör hangisi?

Bütçe
700

uğurcan88

Decapat
Daha fazla  
Merhaba bugün yeni bir hat alacağım fakat karar veremedim. En iyi operatör hangisi? (Turkcell harici)

Türk Telekom kullanıyordum fakat 130tl verdiğim 30gb, 1000dk 250sms paket taahhüt sonrası fahiş bir artışla 410tl olacağı için Vodafone'a geçeceğim, çevremde kullananlar var ve pişman değiller.

Vodafone bir nebze daha ucuz ve sürekli hediye gb veriyor. Eğer çekim kalitesi bölgede iyi ise alınabilir. Onun dışında Türk Telekom olabilir iyi kampanya yakalarsanız.

Merhaba bugün yeni bir hat alacağım fakat karar veremedim. En iyi operatör hangisi? (Turkcell harici)
Bu soru tamamen oturduğun yere göre değişiyor hocam ama neden Turkcell harici dediniz anlamadım genelde en çok o çeker.

Vodofone asla ama asla çekmiyor. Turkcell'de gb az ve pahalı diye vodofonee'a geçtim geçmez olaydım.

Türk Telekom kullanıyordum fakat 130TL verdiğim 30GB, 1000dk 250SMS paket taahhüt sonrası fahiş bir artışla 410TL olacağı için Vodafone'a geçeceğim, çevremde kullananlar var ve pişman değiller.

Vodafone ne kadar?

Sağ olun Vodafone'da karar kıldım annemin telefonundan hız testi yaptım bölgemde hızı hiç de fena gözükmüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…