Minsnicterb Megapat Katılım 1 Ocak 2016 Mesajlar 958 Çözümler 1 3 Nisan 2022 #1 Optik klavyelerin daha hızlı olduğunu gördüm. Bu nedenle bu klavyeler arasındaki en hızlı Switch'ler hangileridir?
Optik klavyelerin daha hızlı olduğunu gördüm. Bu nedenle bu klavyeler arasındaki en hızlı Switch'ler hangileridir?
Fodenist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 2.162 Çözümler 8 3 Nisan 2022 #2 Razer Huntsman serisi olabilir.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.746 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2022 #3 ROG klavyelerdeki optik switchler güzel. Razer'ın Optical Red Gen2 switch modeli de çok iyi. Huntsman V2'de var. ROG'daki örnekler de Claymore 2, RX Scope falan.
ROG klavyelerdeki optik switchler güzel. Razer'ın Optical Red Gen2 switch modeli de çok iyi. Huntsman V2'de var. ROG'daki örnekler de Claymore 2, RX Scope falan.
Fenerbahçelii Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 3.277 Çözümler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2022 #4 Minsnicterb dedi: Optik klavyelerin daha hızlı olduğunu gördüm. Bu nedenle bu klavyeler arasındaki en hızlı Switch'ler hangileridir? Genişletmek için tıkla... Rampage KB-R91 Optik Switch Gökkuşağı Ledli RGB Şeritli Fiyatı Rampage KB-R91 Optik Switch Gökkuşağı Ledli RGB Şeritli en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com 1.5 yıldır kullanıyorum hala bir sıkıntısı yok suda geçirmiyor ayrıca.
Minsnicterb dedi: Optik klavyelerin daha hızlı olduğunu gördüm. Bu nedenle bu klavyeler arasındaki en hızlı Switch'ler hangileridir? Genişletmek için tıkla... Rampage KB-R91 Optik Switch Gökkuşağı Ledli RGB Şeritli Fiyatı Rampage KB-R91 Optik Switch Gökkuşağı Ledli RGB Şeritli en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com 1.5 yıldır kullanıyorum hala bir sıkıntısı yok suda geçirmiyor ayrıca.