En iyi orta zorlukta video edit programı önerisi

İleride emin ol profesyonel video edit bilenlere gerek kalmayacak üstelik ben bu işten çok daha iyi bir meslek biliyorum para kazanma olarak.

Ben editörlüğü seviyorum yani ben edit yaparken sıkılmıyorum sonuçta ileride yapay zeka ile de olsa is yine editörün işi.

Yapay zeka sadece işin amelelik kısmını bitirebilir.

Ben editörlüğü seviyorum yani ben edit yaparken sıkılmıyorum sonuçta ileride yapay zeka ile de olsa is yine editörün işi.

Çok basit düşünüyorsun şu anda örnek olarak seslendirmecelerin çoğu işi bırakmak zorunda kaldı çünkü yapay zeka gayet iyi seslendiriyor ki bende fiverrda veya başka seslendirmecilere para ödiceğime elevenlabsteki sesleri kullanıyorum sen de beliki görüyorsundur sosyal medya da bile kullanılıyor ki bundan birkaç yıl sonra seslendirmeciler tamamen kaybolacak. Video editörlğü de her geçe gün kolaylaşcak ve bir süre sonra PC kullanmasını bilmeyen birisi bile rahatlıkla profesyonel edittler yapabilecek.

Ki bu 5 veya 10 yıl sonra olmayacak sadece 1-2 sene içerisinde bitecek bu vide düzeneleme sektörü.

Her ne kadar da yapay zeka edit yapsa yine de bunu kullanabileçek bir kişi lazım yapay zekada o kadar iyi işler cıkaramaz.

Şu an bile resim üretirken bozuk üretiyor video yapması zor helede 1-2 senede.

Her ne kadar da yapay zeka edit yapsa yine de bunu kullanabileçek bir kişi lazım yapay zekada o kadar iyi işler cıkaramaz.

Şu an bile resim üretirken bozuk üretiyor video yapması zor helede 1-2 senede.

Sen herhalde chtagpt ve basit bazı AI kullanmışsın. Burada sana anltabilirm bu konuyu fakat sen kendi bilgilerini okuyorsun yukarıda yazdığımı değil. Yinde sen bilirsin.

Sen herhalde chtagpt ve basit bazı AI kullanmışsın. Burada sana anltabilirm bu konuyu fakat sen kendi bilgilerini okuyorsun yukarıda yazdığımı değil. Yinde sen bilirsin.

Ben yapay zeka olarak topaz kullanılanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…