En iyi oyun yapma programı nedir?

Unreal Engine Unity'e göre çok daha karmaşık. Blueprint sizi yanıltmasın.

Kişiden kişiye göre değişir. Unreal Engine'i açıkçası Unity'e oranla pek kullanmadım. Birkaç kez kullandım ve bana açıkçası daha rahat gibi geliyor.

Unreal Engine Unity'e göre çok daha karmaşık. Blueprint sizi yanıltmasın.
Daha fazla ayrıntı içermesi daha karışık olduğu anlamına gelmiyor. Genel arayüz olarak UE tartışmaya kapalı bir şekilde daha basit. Daha modern ve net.
Kişiden kişiye göre değişir. Unreal Engine'i açıkçası Unity'e oranla pek kullanmadım. Birkaç kez kullandım ve bana açıkçası daha rahat gibi geliyor.
İkisini de kullanan birisi olarak katılıyorum. UE 5'e geçince gençleştiğimi farkettim.

Dosya Ekleri

• 1742828173765.png
    226,1 KB · Görüntüleme: 49
Sizin için tek basitlik etkeni arayüz sanırım.
Dostum tam olarak ney basit olmalı, Kodlama mı?
Blueprint ve C#'ı kıyaslamayalım istersen.
Teknoloji mi? Nanite, Lumen, RT ve dahası...

Hepnize teşekkür ederim malum ders çalışıyordum ilgilenemedim kusura bakmayın o zaman Unity öğrenmeye başlayayaım bursluluktan sonra yeni bilgisayar almayı düşünüyorum belki o zaman Unity'e geçiş yaparım. İyi iftarlar.

Dostum tam olarak ney basit olmalı, Kodlama mı?
Blueprint ve C#'ı kıyaslamayalım istersen.
Teknoloji mi? Nanite, Lumen, RT ve dahası...
Arayüzü tercih ederim.

Sizin için tek basitlik etkeni arayüz sanırım.
Evet

Sağ olun size de. Sizi anlayamadım. Arayüzü tercih ederim diyip Unity öğrenip sonra tekrardan mı Unity'e geçiş yapacaksınız?

Sağ olun size de. Sizi anlayamadım. Arayüzü tercih ederim diyip Unity öğrenip sonra tekrardan mı Unity'e geçiş yapacaksınız?
unity yanlış yazdım belirttim sonra tekrardan unity biraz denerim pc alınca daha iyi unreal denerim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…