Ereilian Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 137 17 Mayıs 2021 #11 Corsair K100 çıkacak. Onun dışında HyperX alloy Elite 2, Razer Huntsman, SteelSeries Apex Pro. Bunlar efsanedir.
Corsair K100 çıkacak. Onun dışında HyperX alloy Elite 2, Razer Huntsman, SteelSeries Apex Pro. Bunlar efsanedir.
Tutkuu Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 861 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaporta,Ticaret 17 Mayıs 2021 #12 Ereilian dedi: Corsair K100 çıkacak. Onun dışında HyperX alloy Elite 2, Razer Huntsman, SteelSeries Apex Pro. Bunlar efsanedir? Genişletmek için tıkla... Corsair klavye sesleri daha farklı geliyor daha tok gibi bilmiyorum ama o benim hoşuma gitmiyor. (Alınabilecek en iyi klavye serilerindendir)
Ereilian dedi: Corsair K100 çıkacak. Onun dışında HyperX alloy Elite 2, Razer Huntsman, SteelSeries Apex Pro. Bunlar efsanedir? Genişletmek için tıkla... Corsair klavye sesleri daha farklı geliyor daha tok gibi bilmiyorum ama o benim hoşuma gitmiyor. (Alınabilecek en iyi klavye serilerindendir)
LorenzoMatterhorn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 2.950 Çözümler 5 Yer Illinois,Chicago Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2021 #13 Corsair k95 platinum bence.