En iyi ping veren ISS önerisi

39ms altını hiç görmedim daha önce lokasyonum İstanbul.

Maalesef her kullanıcıya en iyi routingi tanımlamıyorlar. Şans işi oluyor.
Önceden Acıbadem'den çıkanlar 27 ms alamıyordu, sadece Gayrettepe'den çıkanlar alıyordu. Şu anda bu sorunu gidermiş gözüküyorlar. Bunun dışında şimdiye kadar en düşük 26 ms gecikme gördüm.

Valla agalar 5 bin saat CS oynadım daha hiç sizin dediğiniz kadar düşük gecikme süresi görmedim. Faceitte Germany sunucusunda test edin internetlerinizi anca öyle inandırıcı olur.

Dosya Ekleri

• 4B93B62F-644D-4407-A895-4BE56286C38C.png
    282,7 KB · Görüntüleme: 138
Vallahi 5 bin saat CS oynadım daha hiç sizin dediğiniz kadar düşük gecikme süresi görmedim. FACEIT'te Germany sunucusunda test edin internetlerinizi anca öyle inandırıcı olur.

Hocam Etimesguttayım ben pingim bu şekil TT fiber altyapısı kullanıyorum.

Valla agalar 5 bin saat CS oynadım daha hiç sizin dediğiniz kadar düşük gecikme süresi görmedim. Faceitte Germany sunucusunda test edin internetlerinizi anca öyle inandırıcı olur.
Almanyada'ki Faceit'e şöyle ping veriyor.

Dosya Ekleri

• D009ECAC-3D94-4744-BE1F-09EB76ED3EA3.jpeg
    206,3 KB · Görüntüleme: 133

55-65 ping arası iyi değerler ancak oyunda yukarıda sürekli ping işareti çıkıyor ve oyunumun yavaşladığını hissedebiliyorum akıcı oynayamıyorum yani. ISS değiştirmek buna bir çözüm olur mu bilmiyorum açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…