En iyi ping veren ISS önerisi

Hala taba basıp fotoğraf atıyorsun. Net graph komutunu yazıp gönderebilir misin?
  • net_graph 1

Hala taba basıp fotoğraf atıyorsun. Net graph komutunu yazıp gönderebilir misin?
  • net_graph 1
Orada benim düzgün göstermiyor. 39-50 arasında yavaş yavaş inip çıkıyor. El başlayınca değişiyor mesela. Yine de en düşük 39 gördüm orada İstanbul'da olan birisi daha da az görür. Bilgisayarda değilim. @Sertidegni atarsa iyi olur onun TAB ile benzer gösteriyor.

Tab ile benzer göstermesi imkansız. Tab'daki rakamdan 10-15 fazla ping gösterir belki daha fazla. Ben şahsen İstanbuldayım. Gördüğüm en düşük ping 40. E-sporcular bile en düşük ping 40-42 diyor zaten.

Tab ile benzer göstermesi imkansız. Tab'daki rakamdan 10-15 fazla ping gösterir belki daha fazla. Ben şahsen İstanbuldayım. Gördüğüm en düşük ping 40. E-sporcular bile en düşük ping 40-42 diyor zaten.
Hangi sağlayıcı? FTTH mı? Ayrıca biraz şans işi bu. Herkesin aynı routingi olmuyor. Kocaeli'de oturuyorum ben LoL'de 45, Valorant'ta 40 ping alıyorum. Valorant'in sunucusu Frankfurt'ta. O da mi yanlış hocam? Frankfurt'ta 40 ping alan biri Viyana'da niye 40'in altına düşmüyor?

Öncelikle VDSL Netspeed 75/8 paketi kullanıyorum. Biraz şans işi demek zor çünkü ülkede CS oynayanların %99'u 40- 42 pingden az almıyor. Sabit olarak diyorum. Valorant diyorsunuz ben Valorant'dan bahsetmedim CS diyorum. İllede 40 dan az ping alan var diyorsanız bunu kanıtlamanız için ekran görüntüsü gönderirseniz kanıtlayıcı bir deliliniz olabilir.

VDSL ile 40 aldıysanız fiber olsa daha düşük olur. Şans işi dememin sebebi routingden kaynaklı. Bildiğim kadarıyla bir ara Gayrettepe'den çıkanlar daha dusk alıyordu, şimdi degistiyse bilemiyorum.

Hocam Valorant örneği vermemin sebebi oranın Frankfurt sunucusu olması. Sorumu cevaplarsaniz sevinirim basit bir kıyas. Frankfurt sunucusunda 40 alan biri Viyana sunucusunda yine 40 mi alacak? Arada o kadar mesafe var.

Oyunu silmisim, ben kanitlayamam açıkçası ama @Sertidegni arkadaşımız oyuna sahipse atarsa iyi olur.

Evet hemen hemen aynı ping değerini alabilir.

Arada yaklaşık 700 km var. Türkiye'de bile Ankara-İstanbul arası 400-500 km mesafe var pingler bariz farkliyken bunu nasıl dersiniz bilemiyorum. Ben Ankara'da oturup TR sunucularında 5 ping alanı görmedim mesela, alamaz.

Arkadaş SS atarsa göreceksiniz.

Bu arada Almanya sunucusunda 40 ping alır demedim. Alacağı minimimum sabit ping değeri 40-42 olarak ölçülüyor. Kafalar karışmasın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…