En iyi PlayStation oyunu hangisi?

En iyi Ps özel oyunu nedir

• The Last Of Us 1&2

• God Of War serisi

• Uncharted serisi

• Persona serisi

• Bloodborne

• Spider-Man

• Ghost Of Tsushima

• İnfamous

• Days Gone

• Horizon

• Shadow of the Colossus

• Until Dawn

• Detroit

• Death Stranding

• Heavy Rain & Beyond Two souls

• Gravity Rush

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.

Enis00

Hectopat
Daha fazla  
Evet arkadaşlar tecnophat forum olarak gelmiş geçmiş en iyi PlayStation özel oyununu seçiyoruz. Bazı arkadaşlar Heavy Rain, Detroit ne alaka diye soracak biliyorum PC'de de olduklarını ama ilk olarak PS özel oyunları oldukları için onları da koydum.

Tek bir oyundan ziyade serinin devamı niteliğinde çıtayı daha da yükseğe çıkartan Uncharted serisi benim için özel bir yere sahip ve beğendiğim 3 tane yapılmış oyun ile 1 tanesini kıyaslamak haksızlık oluyor :D

Bloodborne veya TLOU2 bence. TLOU1'i 2 kadar sevmediğimden, çok seviyorum sadece 2 kadar değil, ikisi birlikte ortalama alırsak bence Bloodborne daha güzel. O karanlık atmosfer vuruş hissi bosslar vs. Ama örneğin Uncharted serisi fazla oyunlu bir seri ve her biri birbirinden kaliteli hiç belli bi seviyenin altına düşmedi bunu başarmak çok daha zor bir iştir ama şahsen yinede Bloodborne diyorum.

Bloodborne veya TLOU2 bence. TLOU1'i 2 kadar sevmediğimden, çok seviyorum sadece 2 kadar değil, ikisi birlikte ortalama alırsak bence Bloodborne daha güzel. O karanlık atmosfer vuruş hissi bosslar vs. Ama örneğin Uncharted serisi fazla oyunlu bir seri ve her biri birbirinden kaliteli hiç belli bi seviyenin altına düşmedi bunu başarmak çok daha zor bir iştir ama şahsen yinede Bloodborne diyorum.
Bloodborne ayrı bi seviye doğru benim belki de Gow’dan sonra favori oyunmdur.

Uncharted serisinin özellikle ilk 4 oyunu (İlk 3 benim için daha ayrı özel) hikaye anlamında aşırı tatmin edicidir. Oynanış anlamında da üzen bir tarafı yok beni.
Kesinlikşe katılıyorum ama 1 bence pek iyi değildi.

Bloodborne ayrı bi seviye doğru benim belki de Gow’dan sonra favori oyunmdur.

Kesinlikşe katılıyorum ama 1 bence pek iyi değildi.
God of War eğer adam akıllı bossları olsa ve Quick Time Event'leri kaldırmamış olsa belki de benim için de en iyisi olabilirdi ama eski God of War'larda kestiğimiz bossları düşününce çok tırt geliyor. Defalarca tekrar eden mini bossları geçtim tek seferlik boss savaşları çok güzel olsa da, sayısı çok azdı yanlış hatırlamıyorsam 3 veya 4 tane vardı.
Bloodborne'a bakınca eksi olarak kolay kolay bir şey sayamıyorum. Oyunu oynarken 30 FPS değil de daha farklıymış gibi garip bir his vermesi ve düşmanların yeniden spawn olması için merkeze dönmek zorunda olmak, bunun için de her seferinde o uzun yükleme süresini beklemek tek eksisi. Ki bu da biraz donanımsal bir sıkıntı gibi oyun PC'ye gelse bu sorunlar ortadan kalkacak, yükleme süresi kısalacak, FPS kilidi kalkacak vs.

God of War eğer adam akıllı bossları olsa ve Quick Time Event'leri kaldırmamış olsa belki de benim için de en iyisi olabilirdi ama eski God of War'larda kestiğimiz bossları düşününce çok tırt geliyor. Defalarca tekrar eden mini bossları geçtim tek seferlik boss savaşları çok güzel olsa da, sayısı çok azdı yanlış hatırlamıyorsam 3 veya 4 tane vardı.
Bloodborne'a bakınca eksi olarak kolay kolay bir şey sayamıyorum. Oyunu oynarken 30 FPS değil de daha farklıymış gibi garip bir his vermesi ve düşmanların yeniden spawn olması için merkeze dönmek zorunda olmak, bunun için de her seferinde o uzun yükleme süresini beklemek tek eksisi. Ki bu da biraz donanımsal bir sıkıntı gibi oyun PC'ye gelse bu sorunlar ortadan kalkacak, yükleme süresi kısalacak, FPS kilidi kalkacak vs.
Gow konusunda kesinlikle katılıyorum 4.oyunu oynadıktan sonra bi 3’e bakayım dedim atmosfer desen ayrı seviye bossların epikliği desen ayrı seviye.

Keşke TLOU 1 ve 2'yi ayrı ayrı koysaydınız, zira ikisi çok ayrı seviyelerde oyunlar. Gerçi öyle olsaydı da oyum yine GOW'a olurdu.

Gow konusunda kesinlikle katılıyorum 4.oyunu oynadıktan sonra bi 3’e bakayım dedim atmosfer desen ayrı seviye bossların epikliği desen ayrı seviye.
Aynen öyle, İskandinav mitolojisine ısınamadım zaten keşke Yunan Mitolojisinde kalsaydı. Ragnarok'tan sonra Kratos'un buralara nasıl geldiğini, geçmişi anlatan bir oyun çıkarsalar çok çok iyi olurdu. Ayrıca Ragnarok'da boss savaşları konusunda güvenim tam artık ne var ne yok kesmemiz lazım aşağısı kurtarmaz ki büyük ihtimalle öyle olacak. 6-7 tane adam gibi boss olsa, mini bossları arttırıp daha az tekrar ettirseler, hikayeyi de devam ettirseler ilk oyundan çok daha iyi bir şey çıkar ama insanlar yeterince gazlı değil enteresan bir şekilde. Sırf grafiklerinden dolayı insanlar çok laf etti ama döneminin çok ötesinde olduğu için aynı grafikte çıksa bile bu nedir demezsin ki üzerine ufak tefek eklemek en kötü ihtimalle olacaktır her türlü. Yeni kombolar falan garanti eklerler zaten de dediğim şeyler de olursa GOW'a oy verenler çıktıktan sonra Ragnarok'a basacaklar muhtemelen, bir an önce PC'ye getirirler umarım. PS4'ü sattığıma pişman oldum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı