En iyi programlama dili nedir?

Hangi Dil?

• Holy C

• C++

• Assembly

• Python

• JS / TS

• Go

• Dart

• Rust

• Haskell

• Fortran

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
En çok kullandığınız ve sevdiğiniz diyeyim.

Linux'ta desteği berbat olduğundan benim için C# en kötü dillerden biridir. Sadece temel .NET desteği ile yürümüyor bu işler.
Böyle bir karşılaştırma olmaz. Bunu bilmek kaç tane konuda belli ettik.

En çok kullandığımızı sorduğunu varsayarak seçim yapıyorum.
Eğer kullanım alanına göre diyorsan C++ ve C# derdim. Ancak C# liste içinde.
C#'a kırgınlığım büyük. Ne zaman Paint.NET ve ShareX yüklenemedi, işte o gün C# benim için mezara girmiştir.

Evet Technopat halkı, fikirlerinizi bekliyorum.

En iyi diye bir dil yoktur öncelikle onu söyleyim. Amacınıza göre en uygun dil vardır. Her dil birbirinden güzeldir.

Tek ve en iyi programlama dili diye bir şey yok. Kullanıldığı alana göre farklı şekilde tasarlanan pek çok programlama dili var. Gömülü sistem programlayan adam ile web servis yazılımı programlayan adam aynı dili kullanmak zorunda değil ya da yapay zeka programlayan adam ile mobil yazılım geliştiren adama göre en iyi dil farklı olabilir. Programlama dilleri insan yapımıdır ve insanların sorunlarını çözecek programları yazabilmek için tasarlanırlar. Tesisatçı nasıl her işi tek bir İngiliz anahtarını kullanarak yapamıyorsa, yanında kocaman alet çantası taşıyorsa bir bilgisayar programcısı da üzerinde çalıştığı programa göre farklı dilleri kullanabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…