En iyi PS2 emülatörü nedir?

MRYAVUZBABA

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben mobilde NFS: Underground 2'yi oynamak istiyorum, hala adam gibi bir emülatör bulamadım. Şimdiden teşekkürler.

Winlator kullan, Wine ve Proton kullanarak Windows deneyimi elde ediyorsun.

Winlator olmuyor, uygulamaya çift tıkladığım zaman açılmıyor, bilen birine sordum EXE dosyası çalıştırdığın için olmuyor dedi ne yapmalıyım rica etsem detaylıca anlatır mısın?

Gerekli ayarları yapman lazım, ben blur bile kurdum o programla. Ama sağlam telefon olması lazım.

Gerekli ayarları yapman lazım, ben blur bile kurdum o programla. Ama sağlam telefon olması lazım.
Yani açarken yanlış bişey yapmadım sadece doğru ayarları yapmam lazım doğrumu anladım?

Poco X6 5G var pubg 70-80 fps veriyor rahat Snapdragon 7s gen 2 işlemcisi var çatışma anında bile , Rica etsem hangi ayarları yapmam uygun olur , hangi emülatörü kullanayım detaylıca anlatabilir misin?

Son düzenleme:
Yani açarken yanlış bir şey yapmadım sadece doğru ayarları yapmam lazım doğru mu anladım?

POCO X6 5G var PUBG 70-80 FPS veriyor rahat Snapdragon 7S gen 2 işlemcisi var çatışma anında bile, Rica etsem hangi ayarları yapmam uygun olur, hangi emülatörü kullanayım detaylıca anlatabilir misin?

PS2 emülatörü pek denemedim onda bir şey diyemem ben sadece winlator kullandım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı