YFK Kilopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 2.969 Makaleler 9 Çözümler 29 7 Mart 2021 #11 kratosdeniz dedi: Sitede ki oyunlar korsan. Korsan link vb. şeyler yasak hocam. Genişletmek için tıkla... Biliyorum.
kratosdeniz dedi: Sitede ki oyunlar korsan. Korsan link vb. şeyler yasak hocam. Genişletmek için tıkla... Biliyorum.
elpx Centipat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 612 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2021 #12 Pcsx2 indireceğim teşekkürler, acaba PS2 kolu almak zorunda mıyım oynamak için yoksa klavye ve fare ile de oynayabilir miyim?
Pcsx2 indireceğim teşekkürler, acaba PS2 kolu almak zorunda mıyım oynamak için yoksa klavye ve fare ile de oynayabilir miyim?
YFK Kilopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 2.969 Makaleler 9 Çözümler 29 7 Mart 2021 #13 kratosdeniz dedi: Sitede ki oyunlar korsan. Korsan link vb. şeyler yasak hocam. Genişletmek için tıkla... Ve senin mesajında hâlâ link var.
kratosdeniz dedi: Sitede ki oyunlar korsan. Korsan link vb. şeyler yasak hocam. Genişletmek için tıkla... Ve senin mesajında hâlâ link var.
V viperx Picopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 442 Çözümler 2 7 Mart 2021 #14 PCSX2, zaten çok fazla bir seçenek yok.
YFK Kilopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 2.969 Makaleler 9 Çözümler 29 7 Mart 2021 #15 elpx dedi: Pcsx2 indireceğim teşekkürler, acaba PS2 kolu almak zorunda mıyım oynamak için yoksa klavye ve fare ile de oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Klavye fare ile oynayabilirsin ancak zevk almazsın.
elpx dedi: Pcsx2 indireceğim teşekkürler, acaba PS2 kolu almak zorunda mıyım oynamak için yoksa klavye ve fare ile de oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Klavye fare ile oynayabilirsin ancak zevk almazsın.
kratosdeniz Centipat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 3.008 Çözümler 8 7 Mart 2021 #16 YFK dedi: Ve senin mesajında hâlâ link var. Genişletmek için tıkla... Pcsx2'den bahsediyorsanız o korsana girmiyor. Fark ettiyseniz, sizin mesajınızı alıntılarken pcsx2'nin linkini alıntılamadım. elpx dedi: Pcsx2 indireceğim teşekkürler, acaba PS2 kolu almak zorunda mıyım oynamak için yoksa klavye ve fare ile de oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Gerek yok, ayarlar bölümünden klavye ve mouse yapılandırması yapabilirsiniz.
YFK dedi: Ve senin mesajında hâlâ link var. Genişletmek için tıkla... Pcsx2'den bahsediyorsanız o korsana girmiyor. Fark ettiyseniz, sizin mesajınızı alıntılarken pcsx2'nin linkini alıntılamadım. elpx dedi: Pcsx2 indireceğim teşekkürler, acaba PS2 kolu almak zorunda mıyım oynamak için yoksa klavye ve fare ile de oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Gerek yok, ayarlar bölümünden klavye ve mouse yapılandırması yapabilirsiniz.
YFK Kilopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 2.969 Makaleler 9 Çözümler 29 7 Mart 2021 #17 kratosdeniz dedi: Pcsx2'den bahsediyorsanız o korsana girmiyor. Fark ettiyseniz, sizin mesajınızı alıntılarken pcsx2'nin linkini alıntılamadım. Gerek yok, ayarlar bölümünden klavye ve mouse yapılandırması yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla...
kratosdeniz dedi: Pcsx2'den bahsediyorsanız o korsana girmiyor. Fark ettiyseniz, sizin mesajınızı alıntılarken pcsx2'nin linkini alıntılamadım. Gerek yok, ayarlar bölümünden klavye ve mouse yapılandırması yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla...
Aorewia Hectopat Katılım 8 Temmuz 2018 Mesajlar 474 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2021 #18 Emulator’un kendisi zaten korsan değil mi?