protein ocean en iyisi hocam. Benim çikolatalısı hoşuma gidiyor şahsen.Merhaba rice cream almayı düşünüyorum daha önce 3 çeşit rice cream aldım aromaları çok yapay geldi. Sizin deneyimlediğiniz en iyi aromalı rice cream hangisi?
Protein tozu yoktur büyük ihtimal, onun yerine aromalı pirinç unu alsın marketlerden aromasız pirinç unu ile karıştırsın. Örneğin 80 gram aromasız ise 20 gram aromalı.Migrosdan ucuza al. Protein tozu al veya tatlandırıcı karıştır daha fp
Protein tozu yoktur büyük ihtimal, onun yerine aromalı pirinçunu alsın marketlerden aromasız pirinçunu ile karıştırsın. Örneğin 80 gram aromasız ise 20 gram aromalı.
Mantıksız gidip hiq flavn dream alsın bir de migrostan stevia drop var ondan alsın yeterli 2 damla atsa yeter zaten 500 damlası 170 tlProtein tozu yoktur büyük ihtimal, onun yerine aromalı pirinç unu alsın marketlerden aromasız pirinç unu ile karıştırsın. Örneğin 80 gram aromasız ise 20 gram aromalı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.