En iyi rice cream hangisi?

897257

Femtopat
Merhaba rice cream almayı düşünüyorum daha önce 3 çeşit rice cream aldım aromaları çok yapay geldi. Sizin deneyimlediğiniz en iyi aromalı rice cream hangisi?

Merhaba rice cream almayı düşünüyorum daha önce 3 çeşit rice cream aldım aromaları çok yapay geldi. Sizin deneyimlediğiniz en iyi aromalı rice cream hangisi?
protein ocean en iyisi hocam. Benim çikolatalısı hoşuma gidiyor şahsen.

Protein tozu yoktur büyük ihtimal, onun yerine aromalı pirinçunu alsın marketlerden aromasız pirinçunu ile karıştırsın. Örneğin 80 gram aromasız ise 20 gram aromalı.

Hocam aromasız pirinçunu işe yaramıyor bir zamandan sonra bayıyor ya üstüne whey atıcaaksın tadı güzelleşmesi için ya da yemiyeceksin whey kullanmıyorum gerek yok ama rice cream meyve karışımı fıstık ezmesi en rahat yiyebildiğim kahvaltım olabilir ben sadece aromamı değiştireceğim.

Protein tozu yoktur büyük ihtimal, onun yerine aromalı pirinç unu alsın marketlerden aromasız pirinç unu ile karıştırsın. Örneğin 80 gram aromasız ise 20 gram aromalı.
Mantıksız gidip hiq flavn dream alsın bir de migrostan stevia drop var ondan alsın yeterli 2 damla atsa yeter zaten 500 damlası 170 tl

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı