En iyi RTX 3050 modeli nedir?

BrianMoser103

Hectopat
RTX 3050 almayı düşünüyorum. Şimdi bir sürü modeli var. Yok ROG STRIX yok Gigabyte yok MSI. Hangisi daha iyi vr diğerlerine göre farkları neler? (Allah aşkına onu alma RX 6600 al falan demeyin ben de biliyorum hangi kartın 3050'den daha iyi olduğunu.)

RTX 3050 almayı düşünüyorum. Şimdi bir sürü modeli var. Yok ROG STRIX yok Gigabyte yok MSI. Hangisi daha iyi VR diğerlerine göre farkları neler? (Allah aşkına onu alma RX 6600 al falan demeyin ben de biliyorum hangi kartın 3050'den daha iyi olduğunu.)

Zaten fazla güç çekmeyen, haliyle de ısınmayan bir kart. Tek fanlılar bile işinizi görecektir. En uygun hangisi denk gelirse onu alın.

Bunun çekirdek 1000MHz. ROG STRIX 1890 MHz. MHz de FPS'de fark ettirmezmi.

Hocam birincisi attığım linkteki kartın çekirdek hızı 1777MHz, ROG Strix'inki de söylediğiniz gibi 1890 civarı. Arada çok bir fark olmaz, modelden modele en fazla 2-3 FPS fark eder maksimum. Önemli olan tek şey soğutma performansı diyebiliriz. Söylediğim gibi tek fanlılar da iş görür ancak tek fanlı modelle benim attığım arasında 500TL fark var. Görünüş ve soğutma açısından aradaki farkı vermeye değer diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı