En iyi RTX4080 Super modeli hangisidir?

Bütçe
45-55 bin

ibrahimkolcuoglu

Yoctopat
Daha fazla  
4080s alacağım ama kafam karışık, MSI Suprim X en iyisi diyorlar ama ASUS TUF OC daha uygun fiyatlı ve gücü çok yakın gözüküyor. Fiyat performans ve sogutmaları baz aldıgımız zaman hangi marka modelini almak gerekir sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
1725222719119.png

4080 tier listi, 4080 Super içinde durum benzer.
GALAX GeForce RTX 4080 SUPER SG 1-Click OC 16GB GDDR6X 256 Bit DLSS 3 Ekran Kartı (48SZM6MD9RSG) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili – Star Wars Outlaws Hediyeli F/P

4080s alacağım ama kafam karışık, MSI Suprim X en iyisi diyorlar ama ASUS TUF OC daha uygun fiyatlı ve gücü çok yakın gözüküyor. Fiyat performans ve sogutmaları baz aldıgımız zaman hangi marka modelini almak gerekir sizce?

Bunu al fiyat ve soğutma performansı olarak en iyi model.

Hocam 4080'i bilmiyorum ama zamanında arkadaşla RX580 almıştık. O ASUS aldı, ben MSI almıştım. Açıkçası ASUS daha iyiydi. Lakin dediğim gibi 4080 hakkında bir bilgim yok sadece aklında bulunsun diye söylüyorum.

Hocam 4080'i bilmiyorum ama zamanında arkadaşla RX580 almıştık. O ASUS aldı, ben MSI almıştım. Açıkçası ASUS daha iyiydi. Lakin dediğim gibi 4080 hakkında bir bilgim yok sadece aklında bulunsun diye söylüyorum.

O modele göre çok değişir, ASUS'un Dual seriside var ROG STRIX'i de var
MSI'ın Armor-Ventus'u da var Gaming X'i de var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı