En iyi RX 6500 XT modelleri hangileri?

Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, şu anda tanıtılan toplam 4 model var. 2 ASUS 2 Gigabyte. Yeni modeller duyuruldukça güncelleyeceğim konuyu. Aşağı resmi site linklerini bırakıyorum. Benim ilk gözüme çarpan 3 fanlı Gigabyte oldu.

6500 XT çok ısınmayacaktır ki, 3 fanlı bir soğutma bloğunun anlamı olduğunu pek sanmıyorum. Kaliteli çift fanlı bir blok rahat taşır.

Windforce serisi pek iyi bir seri değil, çift fanlı modelleri sıkıntılı özellikle ama üç fanlıları daha iyi en azından. Tabii 6500 XT için gerek var mı tartışılır. TUF model eğer zamanında yapılan mühendislik hatası yine yapılmazsa 6500 XT'yi serin tutacaktır. Hatta Dual serisi bile toparlamışken o da tercih edilebilir.

MSI'da iki model duyurdu.

MSI Radeon™ RX 6500 XT MECH 2X 4G OC
MSI Radeon™ RX 6500 XT MECH 2X 4G

Testleri çıkarsa belli olacaktır ama bunların arasında bence TUF.
MSI Gaming modeli geldiğinde işler değişir mi?

Son düzenleme:
MSI Gaming modeli geldiğinde işler değişir mi?
Fiyat önemli. Tek fanlı olmadığı sürece ve mühendislik hatası yapılmadığı sürece hiçbirinin tehlikeli derecelerde ısınacağını sanmıyorum. Testlerde MSI Gaming de birinci çıkabilir bir başka model de. F/P konusunda ideal konumda olan alınır. Çünkü genelde ROG veya Gaming X tarzı üst serilerin fiyatları bir üst segment kartın giriş markalarıyla yakın oluyor ve anlamsız kalıyor. Genelde diyorum tabii bazen istisnalar çıkabilir.

ASRock RX 6500 XT modellerini duyurdu.

XFX bir RX 6500 XT modeli duyurdu.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı