En iyi sakız markası hangisi?

Makaleler
1
Daha fazla  
Yurtdışından getirebilirim. Yumuşak olmalı, boyutu falım kadar olmalı, aroması naneli olmalı ağızdan gitmesi veya kalıcı olması önemli değil. Çiğnedikçe Oneo gibi yok olup gitmemeli. Yurtdışından alabilirim sorun değil. Sakız çiğnemeyi inanılmaz seviyorum ve Türkiye'de denediğim sakızları sevmiyorum sadece Vivident 45 minute güzel oda kutusundan ve boyutundan kaybediyor. Dediğim özellikleri taşıyan ve bu özellikleri taşıyorsa en azından benim için en iyi sakız olacak bir sakız var mı? Renksiz olursa iyi olur ama turuncu dışında her renge açığım. Siyah veya lacivert bile olur. Renksizden kastım beyaz aslında renksiz demek beyaz demek değil ama her neyse daha fazla uzatmama lüzum yok.

Sakızlar hakkında çok deneyimim yok ama Vivident Storming Nane Aromalı favori sakızım. Sakız alacak olursam her zaman bu sakızdan alıyorum.

:/. Konuyu hortlatıyorum ama sakız bu çiğneyecen neden bu kadar takıldın ki?
Öneri olarak adına hiç dikkat etmedik ama Vividentin fiyakalı kutuda küp küp sakızı vardı onu seviyorum ben. 2-3 tane birden atıyom çok güzel oluyor.

Sakız deyince aklıma geldi naneli sakız çiğnedikten sonra unutup buz gibi su içmek.. sakızı bırakmak için sebep bence. Bu arada damla sakızlı vivident hoşuma gidiyor. Hem renksiz hem de aroması çok iyi.

Evet ya küçükken o küp küp sakızların görünüşünü çok severdim aldirirdim babama sonra acı gelirdi hemen çöpe atardım. Sonra gene küp küp canım çekip yeniden alırdım hep ziyan ederdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…