RufatM Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Aralık 2019 Mesajlar 4.808 Makaleler 1 Çözümler 19 7 Ağustos 2023 #1 Saçlarım kalın ve süpürge sapı gibi olduğunu söylemek istiyorum. Saç dökülmem birazcık var fakat yağlandığında sadece dökülüyor. Saçım için şu an da saç dökülmesi için Elidor kullanıyorum sizce en iyisi hangisidir?
Saçlarım kalın ve süpürge sapı gibi olduğunu söylemek istiyorum. Saç dökülmem birazcık var fakat yağlandığında sadece dökülüyor. Saçım için şu an da saç dökülmesi için Elidor kullanıyorum sizce en iyisi hangisidir?
Olga666 Kilopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 5.218 Çözümler 28 7 Ağustos 2023 #2 Saçınız genel olarak yağlı mı? Nasıl bir saç tipiniz var? (Kıvırcık vs.) Son olarak bütçe?
RufatM Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Aralık 2019 Mesajlar 4.808 Makaleler 1 Çözümler 19 8 Ağustos 2023 #3 Olga666 dedi: Saçınız genel olarak yağlı mı? Nasıl bir saç tipiniz var? (Kıvırcık vs.) Son olarak bütçe? Genişletmek için tıkla... Bütçenin önemi yok saçım 3-4 güne yağlanıyor ve düz. RufatM dedi: Bütçenin önemi yok saçım 3-4 güne yağlanıyor ve düz. Genişletmek için tıkla... Saçım çok yağlanıyor aslında ve arap sabunu ile kepeklenme oluyor. Son düzenleme: 8 Ağustos 2023
Olga666 dedi: Saçınız genel olarak yağlı mı? Nasıl bir saç tipiniz var? (Kıvırcık vs.) Son olarak bütçe? Genişletmek için tıkla... Bütçenin önemi yok saçım 3-4 güne yağlanıyor ve düz. RufatM dedi: Bütçenin önemi yok saçım 3-4 güne yağlanıyor ve düz. Genişletmek için tıkla... Saçım çok yağlanıyor aslında ve arap sabunu ile kepeklenme oluyor.