Arkadaşlar cevaplarınız için çok teşekkürler. Samsung 860 Pro gerçekten çok pahalı. Ben SATA3'ler M.2'lerden daha ucuz olduğu için özellikle SATA3 diye sordum. Daha uygun fiyatlı modeller arasında hangisini önerirsiniz?
Arkadaşlar cevaplarınız için çok teşekkürler. Samsung 860 pro gerçekten çok pahalı. Ben Sata3'ler M.2'lerden daha ucuz olduğu icin özellikle Sata3 diye sordum. Daha uygun fiyatlı modeller arasında hangisini önerirsiniz?
Arkadaşlar cevaplarınız için çok teşekkürler. Samsung 860 pro gerçekten çok pahalı. Ben Sata3'ler M.2'lerden daha ucuz olduğu icin özellikle Sata3 diye sordum. Daha uygun fiyatlı modeller arasında hangisini önerirsiniz?
Gigabyte 480 GB GP-GSTFS31480GNTD 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
SanDisk Ultra 3D SDSSDH3-500G-G25 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Western Digital Blue WDS500G2B0A 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Kingston 480 GB HyperX Fury 3D KC-S44480-6F 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Patriot 480 GB Burst PBU480GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.