Önemli olan, 10 TB gibi uzun kullanımlar sonrası çıkacak olan sağlık değeridir. Anladığım kadarıyla SSD'nizi yeni almışsınız, bu fotoğraf kesin bir şey bildirmiyor.
James Donkey gibi Firmware desteği olmayan, TBW değeri bilinmeyen ürünler mi F/P?
Önemli olan, 10 TB gibi uzun kullanımlar sonrası çıkacak olan sağlık değeridir. Anladığım kadarıyla SSD'nizi yeni almışsınız, bu fotoğraf kesin bir şey bildirmiyor.
James Donkey gibi firmware desteği olmayan, TBW değeri bilinmeyen ürünler mi F/P?
Ucuz etin yahnisi bu SSD'yi alan bazı arkadaşlar şimdiden uyum sorunu yaşamaya başladılar gibi. Ben şimdilik iki konu gördüm, burada paylaşacağım. Siz de benzer vaka olunca bu konu altında paylaşın: Toshiba Satellite L750-1MM SSD BOOT Etmeme Sorunu Asus N56VZ SSD artırma sonrası USB boot...
250 MB okuma değeri olduğunu kanıtlasana.
Boş keseden sallıyorsun.
Sallamaya devam et.
Attığın konu bile çalıntı konu.
Yaptığı açıklamaya bak;
Bazı kişilerde sağlık düşme sorunu oluyormuş
Kendi itopyanda takılmaya devam et.
Ucuz etin yahnisi bu SSD'yi alan bazı arkadaşlar şimdiden uyum sorunu yaşamaya başladılar gibi. Ben şimdilik iki konu gördüm, burada paylaşacağım. Siz de benzer vaka olunca bu konu altında paylaşın: Toshiba Satellite L750-1MM SSD BOOT Etmeme Sorunu Asus N56VZ SSD artırma sonrası USB boot...
250 MB okuma değeri olduğunu kanıtlasana.
Boş keseden sallıyorsun.
Sallamaya devam et.
Attığın konu bile çalıntı konu.
Yaptığı açıklamaya bak;
Bazı kişilerde sağlık düşme sorunu oluyormuş
Kendi itopyanda takılmaya devam et.
Cidden almayın. Yazma hızı düşük, bu sorun tek bende olsa neyse diyeceğim ama internete girip bakarsanız görürsünüz. Daha az önce açılma süresini test ettim birkaç program hariç başlangıçtaki bütün programlar kapalı ve 30 saniyede açıldı...
Cidden almayın. Yazma hızı düşük, bu sorun tek bende olsa neyse diyeceğim ama internete girip bakarsanız görürsünüz. Daha az önce açılma süresini test ettim birkaç program hariç başlangıçtaki bütün programlar kapalı ve 30 saniyede açıldı...
Benim 8 yıl önce aldığım 240 GB Corsair Force GS SSD'me geçen yaptığım oranlarla hemen hemen aynı okuma yazma oranları. Laptopuma almıştım. Söküp AMD FX 8320 sistemime taktım, ondan da söküp şu anki sistemimde C: olarak kullanıyorum:
CrystalDiskMark ile de bu değerleri almıştım. Samsung SSD takınca bildiğim tüm programlarla ölçüp sonra da kaldırdım programları. Rapid Mode kullanımımdan ötürü Samsung Magician duruyor.
Benim 8 yıl önce aldığım 240 GB Corsair Force GS SSD'me geçen yaptığım oranlarla hemen hemen aynı okuma yazma oranları. Laptopuma almıştım. Söküp AMD FX 8320 sistemime taktım, ondan da söküp şu anki sistemimde C: olarak kullanıyorum: Eki Görüntüle 705539
CrystalDiskMark ile de bu değerleri almıştım. Samsung SSD takınca bildiğim tüm programlarla ölçüp sonra da kaldırdım programları. Rapid Mode kullanımımdan ötürü Samsung Magician duruyor.