hasras123 Hectopat Katılım 1 Ağustos 2015 Mesajlar 220 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2017 #1 Bilgisayarı yorması, boyutu, kapladığı yer, yediği ram önemli değil. Benim oynadığım HD kalitesini bana yansıtması önemli. Siz bana hangi ekran kaydetme programını önerirsiniz? Yakın zamanda GTX 1050 TI'a geçmeyi düşünüyorum.
Bilgisayarı yorması, boyutu, kapladığı yer, yediği ram önemli değil. Benim oynadığım HD kalitesini bana yansıtması önemli. Siz bana hangi ekran kaydetme programını önerirsiniz? Yakın zamanda GTX 1050 TI'a geçmeyi düşünüyorum.
JohnMacTavish Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2016 Mesajlar 3.044 Makaleler 3 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2017 #2 ShadowPlay.
Barış Tolon Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2016 Mesajlar 7.566 Makaleler 10 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2017 #3 Nvidia kartlar için ShadowPlay, AMD kartlar için de Relieve programlarını öneririm.
hasras123 Hectopat Katılım 1 Ağustos 2015 Mesajlar 220 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2017 #4 ShadowPlay net mi? Yani kaliteyi yansıtıyor demi? Çoğu programda çimlik alana girince kalite düşüyor maalesef. Onun olmaması tek temennim.
ShadowPlay net mi? Yani kaliteyi yansıtıyor demi? Çoğu programda çimlik alana girince kalite düşüyor maalesef. Onun olmaması tek temennim.
Xample-47 Kilopat Katılım 26 Eylül 2015 Mesajlar 725 Makaleler 1 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Nisan 2017 #5 Bir aralar Nvidia' nın arayüzünden ekran kaydı alınıyordu başarı demişlerdi. Ben AMD' ci olduğum için kullanmadım.
Bir aralar Nvidia' nın arayüzünden ekran kaydı alınıyordu başarı demişlerdi. Ben AMD' ci olduğum için kullanmadım.
cihany7 Hectopat Katılım 19 Mart 2017 Mesajlar 269 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2017 #6 Shadowplay güzel fakat videoda fare imlecini de kayıt ediyor.Tabi oynadığınız oyuna bağlı olarak gerekli/gereksiz olabilir.
Shadowplay güzel fakat videoda fare imlecini de kayıt ediyor.Tabi oynadığınız oyuna bağlı olarak gerekli/gereksiz olabilir.