En iyi taraycı hangisi?

Sizde çok siyasi bakıyorsunuz
Yayıncılar camdan atlasın sizde atlayın. Oldu mu böyle? Siyasi bakmıyoruz, realist bakıyoruz. Bu dünya böyle bir yer. O veriler ile her şey yapılabilir. Bir sapık o verileri alıp hayatı size zindan edebilir.

Özelleştirilmiş Firefox > OperaGX bana göre.

Ben onlar kullanıyor diye kullanmıyorum veya savunma yapmıyorum, benim bilgilerim onların bilgilerinden daha önemli, yüklü miktarda para kazanıyorlar oradan örnek verdim.
Onlara sorsan Opera ve Chrome dışında bir tarayıcı da bilmezler. Onların kullanıp kullanmaması ilgilendirmiyor. Para kazanmalarının da alakası yok ona.

Çok klasik soru ama bir türlü karar veremedim. Hangisi iyi? Opera, Edge, Chrome, Chromium, Firefox, Tor, Blue sky, Vivaldi, Brave, oper gx, Opera neon.
Edge. Kolay, sade ve rahat

Son düzenleme:
Ben onlar kullanıyor diye kullanmıyorum veya savunma yapmıyorum benim bilgilerim onlraın bilgilerinden daha önemli, yüklü miktarda para kazanıyorlar oradan örnek verdim.
Yayıncıların genelinin bir vasfı yok. Onları örnek almayın veya örnek göstermeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…