En iyi taraycı hangisi?

Onlara sorsan Opera ve Chrome dışında bir tarayıcı da bilmezler. Onların kullanıp kullanmaması ilgilendirmiyor. Para kazanmalarının da alakası yok ona.

Aynen YouTuber'lar a sorsak en fazla Firefox'u bilirler ama bu konuda ilk defa duyduğum tarayıcılar bile var.

Nasıl bir alakası yok bilgiler derken girdikleri siteler falan değil bunu siz söylüyorsunuz kredi kartı bilgisi hesap bilgileri bankalar vs.
Aklınıza gelen her şey bir veridir. İndirdiğiniz resimlerden tutun, konuştuğunuz kişiler, girdiğinize siteler, şifreler, kredi kartları vs. diye gider.

Nasıl bir alakası yok bilgiler derken girdikleri siteler falan değil bunu siz söylüyorsunuz kredi kartı bilgisi hesap bilgileri bankalar vs.

Hocam siz verilerinizi değersiz görüyorsanız Opera kullanmaya devam edin sonra 2030 da verilerin en değerli şey olduğu zamanlarda görürsünüz şimdi siz en fazla ne yapabilirler diye düşünüyorsunuz.

Aynen YouTuber'lar a sorsak en fazla Firefox'u bilirler, ama bu konuda ilk defa duyduğum tarayıcılar bile var.
İlgi alanı güvenlik olan çoğu YouTuber dışında çoğu YouTuber'dan OperaGX'i niye kullanıyorsun sorsan, ya RAM efsanesini, ya reklam engelleyici, ya da bu oyuncu tarayıcısı sözünü der.
OperaGX'in Opera'dan önemli bir iyi yanı yok, hatta daha kötü. Sadece 2 RGB tema eklendi diye bunun büyütülecek yanı yok.

Kredi kartı sadece verinin küçük parçası. Ama önemsiz de değil.

Aynen veriler fotoğraflar videolar Office dosyaları vb.

Bence de ve o övdükleri çoğu özellik çok dandik örneğin reklam engelleyicisi çok dandik ama Chrome Edge gibi bir tarayıcıda uBlock Origin çok daha güzel ya da VPN'i çok dandik hatta pek işe de yaramıyor.

Bir de çoğu YouTuber'ın zaten normal bir kullanıcıdan fazla bilgisi yok ki geçenlerde bir YouTuber'ın yılbaşı yayınını görmüştüm adam oyuna girmeden önce Advanced System Care'ın masaüstündeki şeyi ile hızlandırmaya çalışıyordu.
@m47 sustu sanırım murderer oldu(innocent ve murderer Roblox'ta murder mystery oyununda)

Son düzenleme:

Hocam ne anlatıyorsunuz siz sustu sanırım falan?
Konunun uzamaması için mesaj yazmıyorum mesajlarınıza dikkat edin
+ Ben size anlatamıyorum siz bana anlatamıyorsunuz eğer yazmaya devam etseydim konu daha da uzayacaktı değil mi bunu düşünemiyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…