En iyi taraycı hangisi?

Dediklerinize bakarak sonuç: Basiliks mi, Chrome mi, Chromium mu, Brave mi, Blue Sky mı ,Slimjet mi?
Basilisk ve Canary 90.

Chromium da iyi, ama Chrome ile aman aman fark yok.
Brave'da bellek sızıntısı var. Hem de öyle böyle değil.
Slimjet ve Blue Sky'ın hakkını yemeyeyim, kullanmadım.

Zaten bunları sorun etmesen de hız ve kararlılık açısından OperaGX iyi değil gözlemlerime göre. 8GB RAM'li bilgisayarda kasıyor ve takılıyordu. 1080p video izlerke işkengeceye dönüyordu resmen.

Benim sistemde düzgün çalışıyor. Onu bunu bırakın da mekanik klavye sesi çok güzel be. Yazı falan yazarken on numara rahatlatıyor. Yazdıkça yazası geliyor insanın.

Firefox RAM kullanımı yüksek ve Windows da kötü geçenlerde Kaspersky haberlerinde Windows'ta Firefox'ta kritik bir açık bulunmuş güncelleme gönderilmiş diyordu.
Hocam hepsinde açıklar var.
Ama evet RAM kullanımı yüksek .
Eski Firefox fanboyuydum hala da severim, gizlilik isteyenlerin bir numaralı silahı.
Fakat Edge daha hızlı geliyor .
Firefox RAM kullanımını düzelttiği an dönerim.

Ben 1.5 2 sene gibi bir süredir Opera kullandım sonrasında Gx'e geçtim güven sorunları var diyorlar ama hiç ters bir olay veya başka bir olay gelmedi gx Opera'ya göre daha çok enerji tüketiyordu galiba Opera öneririm bir yandan da Edge, Vivaldi.

RAM düşükse Edge veya GX, yüksek ise Google çünkü bence temaları, mağazası vb. şeyler bana göre çok hoş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…