Ben 1.5 2 sene gibi bir süredir Opera kullandım sonrasında Gx'e geçtim güven sorunları var diyorlar ama hiç ters bir olay veya başka bir olay gelmedi gx Opera'ya göre daha çok enerji tüketiyordu galiba Opera öneririm bir yandan da Edge, Vivaldi.
Hocam hepsinde açıklar var.
Ama evet RAM kullanımı yüksek .
Eski Firefox fanboyuydum hala da severim, gizlilik isteyenlerin bir numaralı silahı.
Fakat Edge daha hızlı geliyor .
Firefox RAM kullanımını düzelttiği an dönerim.
Ben 1.5 2 sene gibi bir süredir Opera kullandım sonrasında Gx'e geçtim güven sorunları var diyorlar ama hiç ters bir olay veya başka bir olay gelmedi gx Opera'ya göre daha çok enerji tüketiyordu galiba Opera öneririm bir yandan da Edge, Vivaldi.
Siz sanırım bilgileriniz sızdığı anda evinize haciz gelecek sanıyorsunuz? Eğer ileride bir savaş vb. bir şey çıkarsa Çin çok avantajlı olacak. Çünkü sizin bilgileriniz biliyor. Bunları istediği gibi satabilir ve kullanabilir. Çok düz mantık düşünüyorsunuz.
Global bir şirket Türkiye'de yaşayan bir ergenin bilgilerini ne yapsın? Bir tek kullanan biz değil çoğu Youtuber/Yayıncılar da kullanıyor hele ki onların önemli bilgileri.
Ben Opera seviyorum hem reklamsız hem de bence kullanışlı.
Neden Chrome değil?
Benim laptop zaten kendine hayrı yok, bir de RAM tüketen tarayıcı kullanamam benim laptopta.