Arkadaşlar merhaba TN panel 165-240Hz aralığında HDMI 2.1 destekli monitör önerir misiniz?
Laptopa bağlayacağımdan DisplayPort kullanamam(kullanılıyorsa yardımcı olabilirsiniz)
HDMI to DP kullanabilirsin. Bir de neden TN panel?Arkadaşlar merhaba TN panel 165-240Hz aralığında HDMI 2.1 destekli monitör önerir misiniz?
Laptopa bağlayacağımdan DisplayPort kullanamam(kullanılıyorsa yardımcı olabilirsiniz)
VA da çok ghosting var IPS de gecikme süresi fazla ve rekabetçi oyunlar oynuyorum. Bu yüzden en iyi seçenek TNHDMI to DP kullanabilirsin. Bir de neden TN panel?
7-8 bin ama 165hz yeterliBütçe nedir?
IPS eskisi gibi değil. Artık 0.5 ms ler konuşuluyor. Eskiden IPS panel için 4ms 5ms gerçek değerler varken CSciler TN panele yöneliyordu. Ancak şuan durum çok değişti. TN paneller makine sanayi endüstrisinde ucuz fiyatlı olması nedeniyle daha yaygın kullanılıyor.VA da çok ghosting var IPS de gecikme süresi fazla ve rekabetçi oyunlar oynuyorum. Bu yüzden en iyi seçenek TN
7-8 bin ama 165hz yeterli
IPS hakkinda söylenen 0.5ms ya da 1ms degerlerinin çıkabildiği en yüksek değer olduğu ortalamasının 4-5 ms arasinda gidip geldiği söyleniyor. Aynı zamanda Tn paneller çok bulunmuyor ve fiyatı oldukça yüksek, kararsızım.IPS eskisi gibi değil. Artık 0.5 ms ler konuşuluyor. Eskiden IPS panel için 4ms 5ms gerçek değerler varken CSciler TN panele yöneliyordu. Ancak şuan durum çok değişti. TN paneller makine sanayi endüstrisinde ucuz fiyatlı olması nedeniyle daha yaygın kullanılıyor.
IPS hakkinda söylenen 0.5ms ya da 1ms degerlerinin çıkabildiği en yüksek değer olduğu ortalamasının 4-5 ms arasinda gidip geldiği söyleniyor. Aynı zamanda TN paneller çok bulunmuyor ve fiyatı oldukça yüksek, kararsızım.
Valorant,Cs 2 gibi oyunlarda fark ediyor.Aradaki 1ms fark için monitörün tüm renklerinden feda etmek saçma.
IPS panel alın.
TN panellerin çok bulunmamasının sebebi artık monitörler için yaygın üretilmiyor olması. Tıpkı plazma tv gibi. 40.000TL'ye satılan plazma tv gördüm, alan nostalji için mi alacak bilmiyorum ancak 2000TL bile etmez.IPS hakkinda söylenen 0.5ms ya da 1ms degerlerinin çıkabildiği en yüksek değer olduğu ortalamasının 4-5 ms arasinda gidip geldiği söyleniyor. Aynı zamanda Tn paneller çok bulunmuyor ve fiyatı oldukça yüksek, kararsızım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.